Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het is helaas niet waarop we hadden gehoopt...

Netflix bevestigt releasedatum voor het derde seizoen van ‘Lupin’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Donderdag werd de releasedatum van het derde seizoen van ‘Lupin’ verstopt ergens op Netflix. En toen bleek dat het om 1 mei, 10 mei of 5 oktober kon gaan. Ondertussen heeft de streamingdienst de correcte dag bevestigd, en het is jammer genoeg niet waarop wij hadden gehoopt!

Nadat we de code hadden gekraakt en zagen dat het derde seizoen van ‘Lupin’ op 1 mei, 10 mei of 5 oktober kon uitkomen, hadden we natuurlijk gehoopt dat het mei zou zijn. Maar helaas, niets is minder waar! Het is nog lang wachten, want de nieuwe afleveringen komen pas op 5 oktober op Netflix te staan. Dat heeft de streamingdienst bevestigd.

Nieuw leven

Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan. Hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nog niet weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Slaagt hij erin om met zijn gezin ergens anders opnieuw te starten?

Omar Sy is terug als Assane Diop. Verder zijn onder anderen ook Ludivine Sagnier als Claire, Antoine Gouy als Benjamin, Soufiane Guerrab als Youssef en Shirine Boutella als Sofia van de partij. Het derde deel bestaat uit zeven afleveringen van telkens zo’n 45 minuten en is vanaf 5 oktober exclusief te zien op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '