Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze bliezen zowel de jury als de kijkers thuis van hun kerstsokken tijdens een vurige paso doble.

Dit zijn de winnaars van ‘Dancing with the Stars: Happy New Year’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De afgelopen twee weken mochten Nina Derwael en co even rusten en trokken de toppers van de vorige edities van ‘Dancing with the Stars’ hun dansschoenen weer aan voor een kerst- en nieuwjaarsspecial. Een koppel mocht zich kronen tot ultieme danskampioen van de feestdagen.

Op Kerstmis kon je kijken naar de eerste special van ‘Dancing with the Stars’ met James Cooke, Kat Kerkhofs, Ian Thomas, Jani Kazaltzis, Leen Dendievel en Julie Vermeire. Sommige dansers lieten een paar steekjes vallen, terwijl anderen schitterden als weleer. James Cooke was daar eentje van. Hij danste zich met danspartner Frank op kerst moeiteloos een weg naar die eerste plaats.

Van je kerstsokken geblazen

Gisterenavond kon je kijken naar de tweede speciale aflevering en ook hier lag het niveau opnieuw torenhoog. De inzet was dan ook hoog, want wie ook deze avond het beste van zichzelf liet zien op de dansvloer ging naar huis met die felbegeerde trofee.

De druk op James’ schouders was hoog, want hij moest zijn eerste plaats verdedigen. Dat deed hij met verve! Hij blies zowel de jury als de kijkers thuis van hun kerstsokken tijdens een vurige paso doble. Met een gigantisch puntenaantal won James voor een tweede keer ‘Dancing with the Stars’, dit meer met Frank aan zijn zijde.

We did it!

De presentator is alleszins laaiend enthousiast met de gouden beker. ‘Bedankt iedereen voor de vele lieve woorden’, schrijft hij onder een triomferende foto op Instagram. ‘We did it Frank! Zo hard genoten van dit avontuur en dat komt helemaal door u. Je bent veel meer dan enkel mijn danspartner.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

James kreeg al heel wat hartverwarmende reacties op zijn overwinning. ‘Proficiat vent’, schreef Natalia. Jurylid Jan Kooijman en ‘concurrente’ Julie Vermeire reageerden met emoji’s waarin hartjes centraal staan. En deelnemers Nina Derwael en Jonatan Medart van het huidige seizoen feliciteerden hem met ‘Toppertjes’ en ‘Supergoed gedaan’ in de comments.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '