Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

#happydivorce.

Damiano en Wendy heffen het glas op hun ‘Blind Getrouwd’-scheiding

Het huwelijk van Damiano en Wendy was dan toch geen schot in de roos. De twee kozen op het einde van het ‘Blind Getrouwd’-experiment voor de scheidingspapieren en daar toost het ex-koppel nu op. ‘Happy divorce’, klinkt het onder het kiekje op Instagram.


De fans van ‘Blind Getrouwd‘ waren dit jaar getuigen van een emotionele breuk tussen Damiano en Wendy. Zij zat tijdens het experiment al veel verder met haar gevoelens, terwijl hij dé ultieme vonk niet voelde. Ze besloten samen om een punt achter hun huwelijk te zetten en afgelopen woensdag spraken ze af voor de eerste stap van de scheiding.

Friendship goals


‘Mijn dag vandaag: eerst de scheiding aangevraagd, daarna de vriendschap gevierd.’ Met deze woorden kondigt Wendy de scheiding met haar ex-man Damiano aan, maar tegelijkertijd klinkt het koppel ook op hun nieuwe vriendschap. Het is niet veel mensen gegeven, maar Wendy en Damiano kunnen na hun scheiding nog perfect door één deur.

De hashtags onder de foto vertellen dat Wendy geen spijt heeft van haar deelname en dat ze met een positief gevoel terugkijkt naar haar blind huwelijk.

https://www.instagram.com/p/Bhcm78xH4ml/?taken-by=wendydirven

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '