Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De goedlachse knuffelbeer vervangt Tomas, die vlak voor de opnames zelf de liefde vond.

Cyriel is de nieuwe boer die meedoet aan ‘Boer zkt Vrouw’: ‘Ik ben geen playboy’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Dit najaar kan je op VTM naar het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ kijken. De boeren en boerin werden al voorgesteld op tv, maar vlak na die opnames kwam een van hen zelf de liefde van zijn leven tegen. Cyriel, een 27-jarige melkveehouder neemt de plaats van Tomas met veel plezier in.


Net zoals ‘Temptation Island’ in een nieuw jasje werd gestoken met ‘Temptation Island: Love or Leave’ krijgt ook een ander populair datingprogramma een verrassende wending. ‘Boer zkt Vrouw‘, de titel blijft behouden, heeft het komende seizoen namelijk wat weg van ‘Blind Date’. De boeren en boerin werden in de oproepaflevering namelijk niet herkenbaar in beeld gebracht. Potentiële matches moeten op basis van wat de kandidaten en hun dichte omgeving vertellen de keuze maken of ze zich willen inschrijven. ‘Waar het om draait, is niet alleen de looks. Het gaat over een levensstijl, een stiel, een passie. Je moet er voor 100 % achter staan en dat geldt ook voor de toekomstige partner‘, vertelde presentatrice Dina Tersago daar toen over.

Blauwe ogen en guitige glimlach

Kijkers konden eind mei kennismaken met Tomas, William, Elien, Garry en Kim. Maar niet lang daarna kregen vrouwen die hun hart verloren hadden aan Tomas slecht nieuws. De 25-jarige groenteboer werd toen hij bloemen ging kopen op slag verliefd. ‘Ze zeggen dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat, maar toch wel’, aldus Tomas. ‘Ik zie haar graag en zij ziet mij graag, of dat zegt ze toch.’ De opnames gingen toen bijna van start, dus Dina moest in allerijl op zoek naar een nieuwe boer en die vond ze: Cyriel!


Cyriel is een 27-jarige melkveehouder uit West-Vlaanderen die samen met zijn ouders een boerderij uitbaat met ongeveer 450 koeien, waarvan 250 melkkoeien. Daarnaast kweekt hij ook aardappelen, gras, maïs, wortelen en suikerbieten. Cyriel is een vriendelijke en goedlachse knuffelbeer. Net zoals de andere deelnemers wordt hij nog niet herkenbaar in beeld gebracht, maar Dina kan wel al verklappen dat hij mooie blauwe ogen en een heel guitige glimlach heeft. Zelf voegt ie er nog aan toe dat ie 1m75 meet, redelijk gespierd is, kort krullend haar en een schoenmaat 43 heeft.

Goedlachse knuffelbeer


Verder is Cyriel heel sportief. Zo houdt hij van kitesurfen, snowboarden, mountainbiken en zaalvoetbal. Voor deze boer geen Vlaamse schlagers, maar wel een vette techno beat. Hij organiseert met zijn vrienden dan ook graag techno-feestjes op zijn boerderij, zijn eigen stekje op een paar kilometer van zijn ouders. In zijn frigo kan je veel drank vinden en toch ook vier kiwi’s. In zijn slaapkamer staat dan weer een supergroot bed en er hangen kaders zonder foto’s in. Hoog tijd dus om mooie herinneringen te maken. Hij is ongeveer twee jaar vrijgezel. Cyriel ging de afgelopen maanden wel af en toe op date, maar zijn perfecte match kwam hij nog niet tegen. ‘Ik zou graag de vrouw van mijn leven vinden’, aldus Cyriel.

De melkveehouder heeft qua uiterlijk niet echt een bepaald type. Hij is vooral op zoek naar iemand die open minded is en graag nieuwe dingen ontdekt. Actief meestappen in de boerderij is geen must, maar Cyriel wil wel iemand die een hart voor landbouw heeft én begrijpt dat zijn dieren en gewassen altijd op de eerste plaats zullen komen. ‘Ik ben geen playboy’, aldus Cyriel. ‘Ik ben een goedlachse knuffelbeer!’. Dina bracht al een bezoekje bij deze sportieveling en had er een toffe babbel met zijn ouders, zus en broer. Volgens die laatsten is hij romantisch, sociaal, betrouwbaar en een crème van een gast.


Krijg je kriebels als je Cyriel hoort spreken of lijkt hij een goede match voor jou en wil je hem graag beter leren kennen? Dan kan je je vanaf nu inschrijven. Je aanmelden voor een date met deze boer kan nog tot en met 22 september. Wanneer het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ te zien zal zijn bij VTM wordt later nog bekendgemaakt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '