Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

Goed nieuws voor wie geen Telenet-abonnee is!

HOERA: dé hitserie van het moment, ‘Chernobyl’, verschijnt binnenkort op Canvas

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Wie geen abonnement op Telenet Play of Play More heeft, zit al een tijdje met de handen in het haar. Dé serie waarover Jan en alleman de laatste dagen loopt te gillen, is daar namelijk te vinden. Maar gelukkig is ‘Chernobyl’ dankzij Canvas binnenkort ook op televisie te bekijken.


‘Chernobyl’ is naar onze bescheiden mening superieur in al z’n aspecten. De serie zal het mooiste en pakkendste, maar ook walgelijkste zijn dat je in tijden gezien hebt. We gaven jullie daarom al zeven verdomd goede redenen om ‘Chernobyl’ – ja, de serie over ‘die kernramp daar’ – te bingewatchen.

Op de Internet Movie Database (IMDb) scoort de serie met zijn 9,6/10 bovendien hoger dan andere absolute topseries als ‘Breaking Bad’ en ‘Game of Thrones’. Overtuigd? Vast wel! Maar voor vele enthousiastelingen zit er een onverwachts addertje onder het gras...

Van Telenet naar Canvas


Wie na lang nadenken zijn zuurverdiende centjes in een Netflix-abonnement besloot te stoppen, komt ditmaal bedrogen uit. ‘Chernobyl’ is namelijk een HBO-serie die, net als topseries ‘Game of Thrones’ en ‘Big Little Lies’, daardoor uitsluitend voor Telenet Play- en Play More-abonnees voorbehouden is.

Dat was voor velen het slechte nieuws. En nu komt het goede nieuws voor wie geen Telenet-abonnee is: vanaf april 2020 zal televisiezender Canvas de serie uitzenden, net rond de periode waarin de ramp 34 jaar geleden plaatsgevonden zal hebben.

Momenteel zijn alle vijf afleveringen van ‘Chernobyl’ al te bekijken op Play en Play More van Telenet. Kan je nog even wachten? Dan ben je in april 2020 bij Canvas aan het juiste adres. Telenet of Canvas, ons zal het worst wezen. Deze klepper móét je gewoon gezien hebben.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '