Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vijf

We kunnen al één ding verklappen: de prijs telt zeven cijfers!

De Franse B&B van de familie Meiland staat nu officieel te koop

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat Martien, Erica, Maxime en co terug naar Nederland zullen verhuizen. In het derde seizoen van ‘Chateau Meiland’ zien we hoe ze de B&B verder opknappen om door te verkopen en nu staat het kasteel officieel online te koop. Al zullen de nieuwe eigenaars diep in hun portefeuille mogen tasten.


Drie seizoenen en een kerstspecial lang mochten we genieten van het tofste gezin van Nederland, de familie Meiland, die een Frans kasteel uit 1870 omtoverden tot een gezellige B&B. Het kostte hen bloed, zweet en tranen en het bezorgde ons vooral keer op keer de slappe lach. Helaas is de familie zoals ze het zelf zouden zeggen ‘er helemaal klaar mee’ en verhuizen ze opnieuw naar Nederland.

Mooie prijs


Maxime vond online al een nieuw stekje in Hengelo dat ze vervolgens gingen bezoeken, maar dit keer lieten ze de camera’s thuis. In het derde seizoen zien we dan ook hoe Martien, Erica en Maxime het kasteel verder opknappen zodat ze het tegen een mooie prijs kunnen doorverkopen. Voor wie zich afvraagt hoeveel hun harde werk hen zal opleveren, chateau Marillaux staat nu officieel te koop op hun website voor 1,25 miljoen euro. Daarvoor krijgen de nieuwe eigenaars niet enkel het gigantische pand van 950 vierkante meter, maar ook alles wat nodig is om er opnieuw gasten in te verwelkomen. Denk maar aan meubelen, servies, linnengoed, de zitmaaier, de wasmachines en alle andere elektronische apparaten.

We zijn benieuwd of we de avonturen van de Meilandjes in de toekomst op een of andere manier nog zullen kunnen volgen op het kleine scherm. We hopen alleszins van wel!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '