Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We spraken met de vijf bekende singles van 'Celebs gaan daten' én met koppelaars Jani en Goedele.

Vijf celebs zoeken een lief op tv: ‘Pommeline was eigenlijk nog niet klaar om te daten’Een oprechte date scoren als iedereen je gezicht kent van op tv, blijkt geen sinecure te zijn. Goedele Liekens en Jani Kazaltzis staan vijf bekende koppen vanaf vrijdag 25 oktober op VIJF bij in hun zoektocht naar een potentiële partner. We spraken met de kandidaten en de koppelaars.


 

‘Celebs gaan daten’: what’s in a name? Celebs is een groot woord voor het kleine Vlaanderen, maar de vijf singles die in het programma op zoek gaan naar een date, kan je wel kennen van televisie. Vooral fans van reality tv zullen hun gezichten herkennen. De naam van Pommeline, het gekendste gezicht, werd in het begin van deze week al bekendgemaakt. Haar ken je van haar deelname als verleidster aan ‘Temptation Island’, én als koppel aan ‘Temptation Island VIPS’. Pijnlijk feitje: op dit moment loopt het seizoen van ‘Temptation Island VIPS’ met Pommeline op VIJF. Ze is in de afleveringen verloofd met Fabrizio en zal dat ook bij het laatste kampvuur nog zijn, maar niet lang na de opnames gingen de twee uit elkaar.

Verder zien we twee gezichten uit ‘Love Island’, het datingprogramma dat aan het begin van de zomer op VIER liep. Chey en Jarne konden de liefde niet vinden onder de Spaanse zon, dus doen ze nog een poging. Diaz, ook wel de zelfverklaarde ‘lion king’, was op MTV te zien in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, maar houdt deze keer zijn kleren aan. Justine De Jonckheere is de vreemde eend in de bijt, want haar ken je niet van een realityprogramma. De West-Vlaamse was Miss België in 2011 en acteerde in ‘Ghost Rockers’.

Seksuologe Goedele Liekens en haar assistent Jani helpen hen aan een lief. Of dat ook lukt? ‘We hebben goed werk geleverd, maar er zijn wel heel wat verrassingen. Voor de kijker én voor ons!’, lacht Jani.


 
 
‘Celebs gaan daten’ start op vrijdag 25 oktober op VIJF.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

02:46
RECEPT: de Nutella-cookietaart van je dromen
02:26
RECEPT: zo maak je speculaaspasta-ijs met maar 3 ingrediënten
02:48
RECEPT: deze Snickerskoekjes brengen je naar de zevende hemel
04:18
Aflevering 8: Hé, het is oké als het niet lukt
04:43
Aflevering 7: Zo ga je om met emotie-eten
Meer kleur in je kleerkast? Met deze tinten zit je deze lente goed
02:31
RECEPT: de crème brûlée van je dromen
Aflevering 6: Wat is intuïtief eten?
04:27
Aflevering 5: Stoppen met voeding te labelen
04:23
RECEPT: zalig zoutzoete salted caramel cake
03:28
Aflevering 4: Zo maak je komaf met dieetregeltjes
Met deze key items stap je vrolijk de lente in
02:03
Aflevering 3: Zo word je weer gelukkig van je kleerkast
02:07
RECEPT: hemelse citroenmeringuemuffins om de lente in te zetten
03:42
Aflevering 2: Daarom zet je je weegschaal maar beter bij het grof vuil
03:21
Aflevering 1: Hoe zeg ik bye bye tegen diëten?