Home Lifestyle LACHEN: met het ‘Callboys 2’-soundboard wordt je volgende vergadering veel amusanter

LACHEN: met het ‘Callboys 2’-soundboard wordt je volgende vergadering veel amusanter

Een collega haalt je topidee tijdens een brainstorm onderuit? 'Fameuze sfeerspons hè gij!'

callboys
© VIER

Morgen krijgen we de zesde aflevering van het tweede seizoen ‘Callboys’ voorgeschoteld. Dat betekent dat het na volgende week helaas alweer afgelopen is met de vier vrijende vrienden, maar ook dat we al heel wat hilarische gesprekken en quotes mochten aanhoren. VIER verzamelde ze in een soundboard dat je perfect kan gebruiken om je volgende werkmeeting iets leuker te maken. Tenzij je baas nogal een strenge is, natuurlijk.

De Callboys spelen op een hoger level, aldus Wesley Biets, en bij dat hoger niveau horen veel vergaderingen. Het ‘Callboys 2’-soundboard staat dan ook vol met quotes die je kan toepassen in je volgende meeting.

Je collega maakt een goed punt? ‘Einde discussie. Goed beargumenteerd, Randy.’ Of misschien: ‘Pet af voor Randy. Grote pet.’ Iemand haalt jouw topidee tijdens een brainstorm volledig onderuit? ‘Fameuze sfeerspons hè gij!’ Je zit met een probleem? ‘Situaase…’ Je chef doet zijn beklag over het werk dat jij en je team leveren? ‘Ik zou willen voorstellen van stilletjes aan te beginnen aan het constructieve gedeelte…’ En als je echt een durver bent, kan je de ‘Compleet, totaal amateurisme!’ gebruiken voor die ene incapabele collega. De opties zijn eindeloos! Je kan ze allemaal testen op de site van VIER.

Donderdag om 20u35 is op VIER de zesde en voorlaatste aflevering van ‘Callboys 2’ te zien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.