Home Lifestyle YES: deze ‘Callboys’-acteur doet binnenkort mee aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’

YES: deze ‘Callboys’-acteur doet binnenkort mee aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Doet hij het beter dan collega Rik Verheye die in 2016 na twee deelnames uit het programma lag?

callboys
© Photonews

Goed nieuws voor fans van ‘Callboys’, want binnen enkele weken kunnen we nog meer van Randy Paret zien op het kleine scherm. De televisiezender VIER heeft namelijk net bekendgemaakt dat Bart Hollanders zal deelnemen aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Wij kijken er alvast naar uit!

Komend najaar gaat het zeventiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ van start op VIER. Bij de televisiezender laten ze af en toe informatie los over de deelnemers en vandaag is weer zo’n dag. Op de Facebookpagina staat te lezen dat Bart Hollanders dit jaar zal strijden om de titel.

Bart is niet de eerste ‘Callboys’-acteur die meedoet aan het quizprogramma. In 2016 deed collega Rik Verheye al een keertje mee, maar zijn passage was helaas van korte duur. Hij werd al na twee afleveringen naar huis gespeeld. Wij zijn alvast benieuwd of Bart het beter zal doen!

Verder maakte VIER vandaag bekend dat wielrenner Oliver Naesen op de deelnemerslijst staat. Begin augustus maakte de zender ook al enkele andere namen bekend. Zo doet Philippe Geubels dit jaar niet als jurylid, maar als kandidaat mee. Daarnaast zijn ook Bart Schols, Jeroen Meus en Natalia volop aan het studeren om de Slimste Mens worden. De zangeres maakte deze ochtend trouwens bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Dit najaar zullen we haar dus met een bolle babybuik op ons televisiescherm kunnen zien!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.