https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Nog verloofd in ‘Temptation Island VIPS’ maar… Pommeline zoekt binnenkort nieuw lief...

Nog verloofd in ‘Temptation Island VIPS’ maar… Pommeline zoekt binnenkort nieuw lief op tv

In 'Celebs gaan daten' worden vijf bekende singles gekoppeld aan onbekende Vlamingen.

Mocht je alle artikels over het nieuws gemist hebben, dan weet je ‘t nu: Fabrizio en Pommeline zijn niet langer verloofd. Meer nog, Pom zou volgens de geruchten zelfs al een nieuw lief hebben, maar dat blijkt nu toch niet meer het geval te zijn. De blondine doet namelijk mee aan ‘Celebs gaan daten’, een nieuw datingprogramma op VIJF.

Of leerde Pommeline haar nieuw lief net kennen door het datingprogramma waarin ze dit najaar te zien is? Jani Kazaltzis, die de boel samen met Goedele Liekens in goede banen moet leiden, verklapte maandagavond in ‘Gert Late Night’ namelijk dat ‘Celebs gaan daten’ al volledig ingeblikt is. Misschien bleken Jani en Goedele wel perfecte matchmakers en hielpen ze Pommeline aan haar nieuwe vriend, een zekere Levi.

Gekoppeld op televisie of niet, fans hebben een vermoeden dat ook die kersverse relatie alweer afgelopen is. Alle foto’s van de twee samen zijn van hun Instagrampagina’s verdwenen en Levi verwijderde een hartje met de initialen van Pommeline uit zijn bio.

Vijf bekende singles

In ‘Celebs gaan daten’ worden vijf bekende singles op date gestuurd met onbekende Vlamingen, die uitgekozen worden door presentatoren Jani en Goedele. Pommeline is de eerste naam die aangekondigd wordt, de andere vier celebs volgen later. ‘Celebs gaan daten’ zal dit najaar nog te zien zijn op VIJF.

Lees ook: