Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Morgane Gielen voor Flair

Wie is de beste flirter? Wie lijkt het meest op z’n personage? En wie kan liefdestips gebruiken?

ZIEN: de cast van ‘Liefdestips aan Mezelf’ speelt ‘Who’s more likely to’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De nieuwe reeks ‘Liefdestips aan Mezelf’ is volledig beschikbaar via GoPlay. Daarin spelen onder anderen Gloria Monserez en Jean Janssens een hoofdrol. Wil jij juicy details weten over de hoofdcast? Ze speelden een potje ‘Who’s more likely to’!

In ‘Liefdestips aan Mezelf’ volgen we het verhaal van Olivia die door haar moeilijke jeugd op vlak van liefde nog niet veel ervaring heeft. En die achterstand wil ze zo snel mogelijk inhalen. Dat doet ze met de hulp van haar bestie Billie die een pro is in flirten.

In een nieuwe video die GoPlay heeft gedeeld komen we nog iets meer te weten over de acteurs die in de huid kruipen van de personages. Gloria Monserez, Jean Janssens en co spelen namelijk een potje ‘Who’s more likely to’.

Daarin komen we onder andere te weten wie de beste flirter zou zijn. Volgens Gloria is dat Jelle De Beule. ‘Ik denk dat Jelle, back in the day, in zijn jonge tijd, echt zo’n glad ketje was’, aldus de actrice.

Minst problematisch

Over de vraag ‘Wie lijkt het meest op z’n personage?’ zijn ze het bijna unaniem eens: Nathan Naenen! ‘Hij is gewoon het minst problematische personage’, aldus Jean Janssens. En wie liefdestips kan gebruiken? Volgens Maïmouna Badjie iedereen!

Bekijk de volledige video hieronder.

‘Liefdestips aan Mezelf’ bestaat uit acht afleveringen en is nu volledig te bekijken via GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '