https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © amc

En we zien een oude bekende terug.

YAY: ‘Breaking Bad’-film komt op Netflix

Herlinde Matthys

We kregen al het goede nieuws dat er een film komt van de populaire serie ‘Breaking Bad’, en nu is bekend dat die eerst op Netflix zal verschijnen.


‘Breaking Bad’ wordt internationaal beschouwd als een van de beste series aller tijden. De reeks gaat over scheikundeleraar Walter White die terminaal ziek is en een radicale beslissing neemt om zijn behandelingen te betalen en de financiële toekomst van zijn gezin veilig te stellen. Hij wil drugs maken en verkopen, en roept daarvoor de hulp in van zijn ex-leerling Jesse Pinkman.

Aaron Paul


De serie bestond uit vijf seizoenen en de allerlaatste aflevering was in 2013 te zien op televisie. Tot grote spijt van zowat de halve wereldbevolking, want de serie was razend populair. Vijf jaar na de grote finale van ‘Breaking Bad’ kregen we plots goed nieuws: er komt een film van de reeks! De sequel zal gaan over ‘de ontsnapping van een gekidnapte man en zijn zoektocht naar vrijheid’.

Tot zover wat we al wisten. De plannen zijn ondertussen een pak concreter, want de opnames zijn momenteel volop aan de gang in Albuquerque. Aaron Paul, die jarenlang met verve de rol van Jesse Pinkman neerzette, zal tot onze grote vreugde meespelen in de film die vooral rond hem zal draaien.

Flashbacks


Bryan Cranston, beter bekend als Walter White, vertelde ook in een tv-show dat hij zeker zou meedoen in de film als regisseur Vince Gilligan het hem zou vragen. ‘Walter kan onderdeel uitmaken van het verhaal met behulp van flashbacks bijvoorbeeld’, aldus Bryan. Fingers crossed!

Het is nog niet bekend wanneer de film precies zal uitkomen, maar wel dat we hem eerst zullen kunnen bekijken op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content