Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Jerooms broer schreef vroeger veel brieven naar zijn favoriete band.

ZIEN: Jeroom en zijn vrienden ontmoeten drummer van Nomeansno in ‘Boris’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We zitten op televisie ondertussen aan aflevering zes van de emotionele en toch grappige reeks ‘Boris’ met Jeroom Snelders, Jonas Geirnaert en Bockie De Repper. In de meest recente uitzending ontmoette het drietal eindelijk een lid van de band Nomeansno, waar Jerooms broer zo’n grote fan van was.

In ‘Boris’ maken Jeroom Snelders, Jonas Geirnaert en Bockie De Repper de reis van Jerooms broer dromen. Die overleed namelijk dertig jaar geleden aan kanker. Dus trekt het drietal naar Canada om Boris daar uit te strooien. Maar niet voor ze de highlights van het land hebben gezien en de meest random stops hebben gemaakt.

Drummer

In de zesde en meest recente aflevering die woensdagavond op televisie werd uitgezonden, kwam de reis tot een hoogtepunt. Het drietal ontmoette namelijk de drummer van Nomeansno, de band waar Jerooms broer grote fan van was. Hij schreef vroeger veel brieven naar hen. In een van de vorige afleveringen zagen we bijvoorbeeld dat hij hen vertelde dat hij door zijn ziekte veel vrienden is verloren.

Het zijn die brieven die Jeroom en zijn twee sherpa’s naar Canada brachten. De ontmoeting met John, de drummer van Nomeansno, was dan ook een heel emotionele gebeurtenis. Niet alleen voor Jeroom, maar ook voor Jonas en Bockie, die Boris tijdens de reis al heel goed hebben leren kennen.

‘Boris’ is elke woensdag om 21u te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '