Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik ben enkele weken geleden smoorverliefd geworden', vertelt de groenteboer aan Dina Tersago.

‘Boer zkt Vrouw’ zoekt nieuwe kandidaat nadat boer Tomas zelf de liefde vindt

‘Boer zkt Vrouw’ is op zoek naar een single boer(in) ter vervanging van groenteboer Tomas. Hij vond enkele weken geleden de liefde toen hij bloemen ging kopen. Veel romantischer wordt het niet.


De 25-jarige Tomas uit Merchtem was twee jaar single, dus riep hij de hulp van boerenkoppelaarster Dina Tersago in om de liefde te vinden. Die hulp is echter niet nodig gebleken. Enkele weken geleden schoot cupido onverwachts raak. ‘Ik ging bloemen kopen, zag haar en ja…’, vertelt hij tegen Dina. ‘Ze zeggen dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat, maar toch wel!’ Het zit heel goed tussen Tomas en z’n nieuw lief. ‘Ik zie haar graag en zij ziet mij graag, of dat zegt ze toch’, lacht een gelukkige Tomas.


 

Onthulling


Samen met het nieuws dat Tomas een lief heeft en dus uit het programma stapt, onthult VTM het gezicht van de groenteboer. In de voorstellingsaflevering van het nieuwe seizoen die eind mei op tv was, werden de boeren en boerin niet herkenbaar in beeld gebracht. De kijker leerde de kandidaten beter kennen en kreeg een blik in hun leven, maar gezichten werden er niet getoond. Iedereen die zich online inschreef voor een boer of boerin, wordt sowieso uitgenodigd voor een ontmoeting. Na de ‘blind dates’ kunnen de ingeschrevenen beslissen of ze nog geïnteresseerd zijn. De opnames van ‘Boer zkt Vrouw’ zijn momenteel volop bezig.

Net daarom is Dina heel dringend op zoek naar een nieuwe kandidaat om Tomas te vervangen. Dat mag een boer of boerin zijn, de enige voorwaarde is dat hij of zij op zoek is naar liefde met de grote L. Inschrijven kan via vtm.be.

Dat het programma wel degelijk de liefde van je boerenleven kan opleveren, bewijst het verhaal van Bart en Céline van vorig jaar. Op 10 juli 2020 ontmoetten zij elkaar bij de opnames van het programma. Nu zaterdag, exact 1 jaar later, trouwen ze voor de wet. Het grote huwelijksfeest is voorzien voor september volgend jaar. VTM heeft nog niet bekendgemaakt wanneer ‘Boer zkt Vrouw’ uitgezonden wordt, maar dat zal vermoedelijk in het najaar zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '