Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Uiteindelijk moet je altijd kiezen met je hart', besluit Dina.

Plottwist in ‘Boer zkt Vrouw’: een van de boeren komt terug op zijn besluit

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Nu alle boeren hun favorieten bekendgemaakt hebben in ‘Boer zkt Vrouw’ is het tijd om de weekendtas in te pakken. Op een romantisch tripje hopen de tortelduifjes nog meer naar elkaar toe te groeien, maar bij één boer zorgt dat weekendje weg net voor twijfels mét een drastische keuze tot gevolg. Eentje waar zelfs Dina niet op voorbereid was...

Opgelet, spoiler alert!

Dat de liefde onvoorspelbaar is, werd gisteravond nog maar eens duidelijk in ‘Boer zkt Vrouw’. Dina kreeg namelijk een bijzondere mededeling uit Gingelom, waar de gevoelens van Kim alle kanten op fladderen. De aardappelboer ging samen met Ginny op kampeertrip naar de oevers van de Lesse. De twee deelden er kusjes uit, praatten ronduit over de toekomst en discussieerden zelfs over de kleur van een trouwkleed. Toch kan Kim het emotionele afscheid van Emi niet loslaten en dat biecht hij dan ook op in een videogesprek aan Dina: ‘Het is toch niet wat ik had verwacht. Het was een romantisch weekend en we moesten daar iets moois van maken, maar ik heb er niet 100 % van kunnen genieten omdat ik met twijfels in mijn hoofd zat.’

Boer zkt vrouw
© VTM

Tweede beslissingsmoment

De dag na de romantische trip ging Kim bij Ginny langs om haar te vertellen dat hij nog steeds met twijfels zat én nam hij opnieuw contact op met Emi. En dat heeft zo zijn effect gehad. Wanneer Dina enkele weken later met Kim afspreekt voor een update in liefdesland duikt hij op met Emi aan zijn zijde. Verrast vraagt de presentatrice om een woordje uitleg. ‘Het was heel moeilijk en het is heel jammer dat ik pas achteraf besefte dat ik verliefd was op Emi’, geeft Kim toe.

Boer zkt Vrouw
© VTM

‘Ik had het echt niet door en ik kan de tijd helaas ook niet terugdraaien. Emi is de vrouw van mijn leven… op dit moment toch!’ voegt hij er lachend aan toe. Emi verduidelijkt dan weer dat ze zich absoluut geen tweede keuze voelt. Toen ze na het beslissingsmoment met tranen in de ogen de boerderij verliet, besefte ze pas hoeveel Kim eigenlijk voor haar betekende. Ze is dan ook erg blij met de uiteindelijke afloop, maar voelt wel mee met Ginny en hoopt dat ze het hen niet kwalijk neemt. Emi en Kim hebben sinds hun reünie bijna elke dag afgesproken en Emi woont al praktisch bij Kim op de boerderij.

Volop romantiek

Bij de andere boeren verliepen de uitjes een pak minder turbulent. Cyriel opent eindelijk zijn hart naar Els toe en bezegelt de liefde zelfs met een kus tijdens een gezellig boottochtje in Gent. De spontane Elien en haar stoere Lorenz wagen zich aan hetzelfde romantische gebaar, zij het op een brug in de Brugse binnenstad. ‘Ik ben heel blij dat we nu samen zijn. Ik hoop dat we dat kunnen volhouden en er iets moois van kunnen maken’, klinkt het bij Elien. En William? Hij geeft na drie dagen in de Limburg met Amber zijn gevoelens toe. ‘Ik voel mij heel gelukkig op dit moment. Ik ben benieuwd hoe dit in de toekomst zal evolueren’, aldus William.

Boer zkt Vrouw
© VTM

Volgende week is het al tijd voor de slotaflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Dan brengt Dina na zeven maanden de vijf boeren voor het eerst terug samen en ook de vijf partners blikken terug op dit bijzonder avontuur. Wij zijn alvast benieuwd wie van de boeren de ware liefde heeft gevonden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '