Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Lezen op eigen risico!

AHA: zo eindigde de bloedstollende seizoensfinale van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ zit erop en wat was me dat voor eentje. Verschillende verhaallijnen kwamen in de aflevering van vanavond tot een hoogtepunt en lieten de kijkers met verstomming (en een heleboel vragen achter).


In de aflevering van gisteren werd het al duidelijk dat het tot een confrontatie tussen Véronique, Lars, Mathias, Marie en Iris ging komen. Iris drong namelijk de woning van Marie en Mathias binnen en nam baby Kasper met zich mee. Gevolg? Bij Marie sloegen de stoppen volledig door waarop ze Lars en Véronique bedreigde met een revolver. Heel even leek het of Mathias mee zou gaan in haar verhaal, maar gelukkig zag hij net op tijd het licht. Alleen was zijn plotse ommekeer iets minder gunstig voor zijn partner. In een opwelling duwde hij Marie namelijk van een rots en het ziet er niet naar uit dat ze die val zal overleven.


 

Ook voor Stefanie eindigde de seizoensfinale van ‘Familie’ in mineur. Nadat ze in het verleden ontvoerd werd door Simon en haar nieuwe liefde Ayo naar het buitenland zag vertrekken, ziet het er opnieuw niet goed uit voor de brunette. De tot vanavond onbekende pyromaan kreeg haar namelijk te pakken en het was niet haar collega van bij de brandweer. Wie is dan wel de schuldige? Elias, haar nieuwe vlam met wie ze de avond voordien nog naar bed ging. Girl can’t catch a break…


 

Nog een laatste confrontatie was deze tussen Emma en Guido. Guido volgde zijn ex-vriendin tot in Namibië, maar het was allesbehalve een fijn weerzien. Gelukkig was er in de laatste aflevering van het seizoen nog ruimte voor meer dan alleen drama. Zo maakte Willy Sommers toch nog zijn opwachting op de benefiet van Benny en Robyn ten voordele van de zieke Rik.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '