Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Annelies leerde in de aflevering van vanavond eindelijk haar Hugo aka Joris kennen.

‘Blind Getrouwd’: Ik hoop uit het diepste van mijn hart dat dit experiment een leuk vervolg zal hebben’

Vorige week zagen we hoe twee koppels elkaar blind het jawoord gaven. Deze week was het de beurt aan Annelies en Joris die meteen een klink hadden. Verder werd er in de aflevering van vanavond ook duidelijk welke overige kandidaten een match vormen.


We pikken deze week op waar we vorige week geëindigd zijn. Lenny en Jolien en Joke en Stijn gaven elkaar vorige week het jawoord. Voor Annelies en Joris was het nog even spannend afwachten. Toch kijken ze beide erg uit naar de start van het experiment. Zo schreef Annelies een brief voor haar ‘Hugo’ en droomt Joris al voorzichtig luidop van een mooie toekomst samen. ‘Ik hoop uit het diepste van mij hart dat dit experiment een leuk vervolg zal hebben’, klinkt het daar.

Na een portie gezonde zenuwen ontmoeten de twee elkaar uiteindelijk aan het altaar. Voor kijkend Vlaanderen was het meteen duidelijk dat de twee zich goed voelen bij elkaar. Met enkele bedenkingen over de schoenen van Joris en het favoriete drankje van Annelies was het ijs dan ook meteen gebroken tussen het koppel. Tijdens hun fotoshoot was er dan ook geen enkel awkward moment te bespeuren en hebben de twee alleen maar gelachen en mopjes gemaakt.

Ik was trots dat ik daar stond met haar. Ik had echt een wauw-gevoel en wou aan iedereen tonen hoe geweldig ik haar vond, aldus Joris.


Voor Annelies bleek Joris al een grote steun zo vroeg in het experiment. Door hem wist ze uit haar comfort zone te kruipen en vertelt ze aan de camera’s dat ze nooit had durven dromen van zo’n positieve start. ‘Dit kwam vooral dankzij Joris omdat hij me zo mee trok in het verhaal

Victor + Line


Het voorlaatste koppel dat elkaar blind het jawoord mag geven, zijn Victor en Line. Beiden zijn goedlachs, spontaan en niet vies van een feestje. Net zoals Annelies het op voorhand bij het rechte eind had over het vrijgezellenfeest van haar toekomstige is het ook het zesde zintuig van Line helemaal on point. Terwijl ze haar bruidsjurk aan het passen is, hoopt ze dat haar match niet voor een traditioneel kostuum kiest. Niet veel later zal ze ontdekken dat ze gelijk had, want Victor kiest voor enkele opvallende accenten zoals kostuumschoenen met een printje. Toeval? We think not.

Daarnaast zijn wij alvast fan van Line haar bangelijke bomma die vol enthousiasme begon te klappen toen haar kleindochter haar vertelde dat ze geselecteerd was voor ‘Blind Getrouwd’. Verder hebben wij ook een flauw vermoeden dat haar broer weleens goed in de smaak gaat vallen…

Tim + Elke


Elke en Tim laten voorlopig nog niet al te veel in hun kaarten kijken. Hij is een leiderstype terwijl zij eerder meegaand is, weten de experten ons te vertellen. Of de twee ook een succesvolle match zijn, zal nog moeten blijken uit de komende afleveringen. Al weet de papa van Elke ons op de laatste minuut te ontroeren. ‘Jij bent de mooiste bruid die ik ooit al gezien heb sindsdien ik met ons mama getrouwd ben’, weet hij met een trillende stemmetje uit te brengen. Wij pinken alvast een traantje weg na het horen van deze mooie woorden en kijken uit naar de aflevering van volgende week.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '