Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wie zijn/haar/hun carrièrelot in de handen van experts durft te leggen, kan zich nu inschrijven.

Nora Gharib helpt mensen van job te veranderen in ‘Blind Begonnen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wil je van job veranderen, maar weet je totaal niet wat je graag zou willen doen? Nora Gharib schakelt in het nieuwe VTM-programma ‘Blind Begonnen’ een team van experts in om je carrière een volledig nieuwe wending te geven.


Als je je job graag doet, dan wordt dat opstaan ’s morgens een pak makkelijker en dan zijn die maandagen geen gigantische opgave. Toch zijn er veel mensen die uit gewoonte hetzelfde (saaie) werk blijven uitoefenen, terwijl ze eigenlijk veel liever iets helemaal anders zouden willen doen. Natuurlijk is het niet makkelijk om die zekerheid overboord te gooien en voor je droomjob te gaan. Dan zijn er ook nog die eeuwig student blijven omdat ze niet aan hun carrière durven te beginnen en nog anderen zaten (eventueel door de coronacrisis) lange tijd thuis en weten niet goed welke richting ze in de toekomst uit willen.

Van je passie je leven maken


Herken je je in een van deze bovenstaande scenario’s? Dan is het nieuwe VTM-programma ‘Blind Begonnen’ op jouw lijf geschreven! Nora Gharib is de presentatrice van dienst. De vrolijke spring-in-’t-veld schakelt een team van experts in om jouw carrière een volledig nieuwe wending te geven. Je legt je lot in hun handen en zij proberen de job te vinden die ideaal past bij jouw noden en wensen.

Nora Gharib is alvast laaiend enthousiast om dit programma, dat ongetwijfeld veel levens zal veranderen, te presenteren. Ze weet ook waarover ze spreekt, want vijf jaar geleden gaf ze haar leven zelf een draai van 180 graden toen ze zich als schoonheidsspecialiste inschreef voor het tv-programma ‘K3 zoekt K3’, wat haar uiteindelijk een carrière opleverde als actrice en presentatrice. ‘Het is mijn eerste programma dat ik alleen presenteer, dat vind ik wel speciaal’, vertelt Nora. ‘Zes jaar geleden heb ik zelf een sprong gewaagd en kijk waar ik nu sta. Nooit gedacht dat dit mijn passie en leven zou worden. Doen wat je graag doet is zó belangrijk en ik wil samen met experts anderen aan een carrièreswitch helpen. Een leven veranderen. Het is durven, het is gokken, het is even alles loslaten en anderen blind vertrouwen. Maar wie weet beginnen ze daarna aan een volledig nieuw hoofdstuk!’

Droomjob


‘Blind Begonnen’ is trouwens nog een werktitel, maar aangezien we de laatste jaren meer en meer alles blind doen, denk maar aan trouwen en een huis kopen, vinden we het persoonlijk wel goed gevonden. VTM en Nora zoeken kandidaten voor dit nieuwe format, dus als je van job wil veranderen of eindelijk wil uitzoeken wat je op professioneel vlak wil doen in je leven: dit is je kans. Je kan je op de website van VTM inschrijven. Veel succes!

De trailer van het programma ziet er alleszins veelbelovend uit. Zo staat Nora plots voor een groep enthousiastelingen om aquagym te geven, rijdt ze mee in een ziekenwagen of klimt ze op een metershoge kraan!

 

 


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '