Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij lucht zijn hart in de dagboekkamer.

PREVIEW: bewoner krijgt het op tweede dag al moeilijk in ‘Big Brother’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het experiment is nog maar net begonnen, maar een bewoner begint het toch al lastig te krijgen. Hij kan de slaap niet vatten en lucht zijn hart in de dagboekkamer.

Dag 2 in ‘Big Brother’ en het experiment begint al z’n tol te eisen. We zien dat Michelangelo (21) in het holst van de nacht door het huis ronddwaalt omdat hij de slaap maar niet kan vatten. Big Brother slaapt niet, en roept hem naar de dagboekkamer om te zeggen wat op zijn lever ligt.

Tanden met vingers poetsen

Michelangelo heeft Siciliaanse roots en werkt in de bandencentrale van zijn vader. Hij heeft een passie voor de autosport en reed vroeger Formule 3. Hij lijkt verlegen, maar is eigenlijk heel sociaal en neemt graag de leiding. Hij kijkt uit naar de verschillende uitdagingen in het huis. Michelangelo windt er geen doekjes om en vertelt dat hij toch blijft piekeren.

Zijn grootste zorg: de inhoud van zijn koffer die deels achter slot en grendel zit, en hoe hij met de coins moet omgaan om z’n spullen terug te winnen. ‘Ik probeer m’n best te doen om geen coins te gebruiken’, zegt ie. ‘Ik ga straks sowieso mijn ondergoed met de hand moeten wassen en mijn tanden met m’n vingers poetsen.’ Het is duidelijk dat hij het allesbehalve tof vindt. ‘Tot nu toe kan ik overleven’, aldus Michelangelo. ‘Maar hoe lang nog?’

Big Brother’ zie je vanaf vanavond, maandag 9 januari, elke weekdag om 22u op Play4 en om 20u30 op GoPlay. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '