Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frank Devos (VRT)

Eind januari gaat het tweede seizoen van start op Eén. Het concept blijft hetzelfde, de cast is volledig vernieuwd.

ZIEN: Gène Bervoets is levende dode in tweede seizoen ‘Beau Séjour’

Op zondag 31 januari gaat het langverwachte tweede seizoen van ‘Beau Séjour’ van start bij Eén. Het idee blijft hetzelfde, het verhaal is totaal nieuw. Niet Lynn Van Royen, maar Gène Bervoets speelt deze keer de levende dode die zijn eigen overlijden onderzoekt. Beau Séjour is nu de naam van een boot.


In het eerste seizoen van ‘Beau Séjour’ wordt Kato (Lynn Van Royen) wakker in hotel Beau Séjour, waar ze haar eigen bebloede lichaam vindt. Ze is dood, maar ontdekt dat sommige mensen haar toch nog kunnen zien. In het tweede seizoen van de reeks is Maurice (Gène Bervoets), een oud-marinier, degene die zijn eigen lijk ontdekt. Hij wordt drijfnat wakker op het strand en ziet zijn lichaam aan de mast van zijn zeilboot Beau Séjour hangen. Zelfdoding. Al kan hij dat zelf niet geloven.

In de eerste beelden die Eén zonet loste, krijgen we een groot deel van de cast te zien. Lize FerynGreet Verstraete en Emilie De Roo spelen de dochters van Maurice, die er maar weinig om lijken te geven dat hun vader dood is. Katelijne Verbeke is zijn ex-vrouw. Verder zien we Titus De Voogdt en Sam Louwyck,. Tom Vermeir en Janne Desmet spelen ook mee. Het scenario is van de hand van Sanne Nuyens (‘Beau Séjour’) en Roel Mondelaers (‘Welp’), naar een idee van Bert Van Dael (‘Beau Séjour’). De regisseurs zijn Kaat Beels en Nathalie Basteyns, net als in het eerste seizoen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '