Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Durf jij het buitenlands avontuur aan?

Deze Vlaamse B&B-uitbaters gaan in nieuw programma op zoek naar de liefde

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Zon, een fenomenaal uitzicht, een idyllisch stekje… Heel wat B&B-eigenaars leiden in het buitenland het leven waar velen van dromen. Toch ontbreekt er voor sommigen nog één puzzelstukje: een partner die hen in dit hele avontuur steunt. VTM wil daar verandering in brengen en wil hen in een nieuw datingprogramma de ideale match helpen te vinden.


Ja, het concept heeft wat weg van ‘Boer zkt. vrouw’. Alleen worden de boerderijen deze keer ingeruild voor idyllische vakantieverblijven in het buitenland. In ‘B&B vol liefde’, zoals het programma voorlopig heet, gaan enkele Vlamingen met zo’n droomjob op zoek naar de ware liefde. In Nederland was het programma alvast een groot succes. Iets wat VTM ongetwijfeld zal proberen te evenaren, en stelt daarom meteen ook drie van de deelnemers voor: de ambitieuze Arno (30), dierenvriend Stephanie (40) en enthousiasteling Isabel (57).

Arno (30) bijt de spits af. Hij verhuisde op jonge leeftijd met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk om er een B&B te openen. Na een opleiding aan een prestigieuze ruiterschool en een carrière in de ruiterswereld baat de sportieveling nu samen met zijn familie de B&B uit. Arno opende onlangs ook een gloednieuw gastenverblijf in het prachtige Marokko. Aan ambitie duidelijk geen gebrek. Een type heeft hij naar eigen zeggen niet echt. Hij zoekt gewoon iemand die bij hem past en met wie hij gelukkig kan worden.


 

 

 

Stephanie (40) heeft haar eigen paradijs in Frankrijk. Ze runt in het dorpje Voulême te midden van de natuur een B&B met drie kamers. Stephanie is een actieve en avontuurlijke vrouw, en heeft naar eigen zeggen geen ‘zittend gat’. Ze heeft ook een enorm hart voor dieren. Haar trouwe hond Gust wijkt geen meter van haar zijde. Voor haar is humor van groot belang. En liefde voor dieren uiteraard.


 

 

 

Isabel (57) verhuurt verblijven op een kasteel- en vakantiedomein aan de voet van de Mont Ventoux. Het landgoed ligt in een klein dorpje en bestaat uit 27 studio’s, 17 appartementen en enkele villa’s. Isabel straalt enthousiasme uit en is ook een echte dierenvriend. Ze maakt graag wandelingen met haar hond en kan er van genieten om mensen gelukkig te maken.


 

Wil jij graag een van deze vrijgezellen beter leren kennen en je in dit buitenlands avontuur storten? Dan kan je je nu inschrijven via de website.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '