Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Mollie Sivaram via Unsplash

Hallo weekendje bingen!

Nostalgie: deze oude barbiefilms verschijnen binnenkort op Netflix

Op 21 juli gaat de gloednieuwe liveactionfilm ‘Barbie’ met Margot Robbie en Ryan Gosling in première. We kunnen haast niet meer wachten, maar gelukkig trakteert Netflix ons binnenkort al op extra barbie-content waar onze nostalgische harten sneller van gaan slaan. Deze vier oude barbiefilms verschijnen namelijk binnenkort op Netflix.

Het begon natuurlijk allemaal bij de iconische poppen, maar over de jaren heen groeide het barbie-imperium enorm. Van games over boeken tot series en films. Zeker die laatsten sloegen massaal aan. De barbiefilms ‘Het Zwanenmeer’, ‘De Notenkraker’, ‘Pegasus’ en ‘Barbie en De Bedelaar’ hadden we dan ook allemaal in onze dvd-kast staan. Nu verschijnen enkele van die klassiekers binnenkort op Netflix en wij staan al te popelen.

Keuze genoeg

Momenteel staan er al een hoop barbiefilms en -series op Netflix. Grotendeels zijn dat nieuwere films, waarin Barbie er al een stuk geanimeerder uitziet. Met de films ‘Mermaid Power’, ‘De Prinsessenschool’, ‘Dolphin Magic’ en de series ‘Life in the Dreamhouse’ en ‘Barbie, It Takes Two’ is er dus al een ruim aanbod op Netflix.

Maar nu voegt Netflix ook enkele oudere klassiekers toe. Vanaf 1 april zijn ‘De Magie van Pegasus’, ‘Rapunzel’, ‘De Notenkraker’ en ‘De 12 Dansende Prinsessen’ beschikbaar op het streamingsplatform. En néé, het is echt geen eenaprilgrap. Plan dat weekend dus al maar een tv-avondje in en bingen maar!

Lees ook:

Little Mermaid trailer
Mario Bross movie
netflix series gebaseerd op boeken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '