https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De langspeelfilm is binnenkort in de Nederlandse filmzalen te zien en komt daarna wereldwijd op Netflix.

TRAILER: het verhaal van de Nederlandse serie ‘Anne+’ gaat verder in een film

Ysaline Pollet

Wie de twee seizoenen van ‘Anne+’ uitkeek op Netflix wil vast weten hoe het verhaal verdergaat. Gelukkig voor de fans komt er een film naar de Nederlandse bioscoopzalen en daarna naar Netflix. Er werd een trailer gelost en een releasedatum aangekondigd.


Het populaire Nederlandse ‘Anne+’ begon als een webserie en kwam toen ook naar Netflix. Op het einde van het tweede seizoen ontdekte Anne dat haar vriendin Sara een job aangeboden kreeg van Cecilia – gespeeld door ‘Orange is the New Black’-actrice Laura Gómez – in Canada en die ook aangenomen had. Dan kwam Anne voor een lastige beslissing te staan: gaat ze mee met Sara naar het buitenland?

Wereldwijd op Netflix


Hoe het verder moet tussen hun tweetjes ontdek je niet in een derde seizoen, maar wel in een langspeelfilm! De opnames werden in maart bekendgemaakt en binnenkort is het zover. Op 14 oktober is ‘Anne+’ te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. De film komt daarna wereldwijd op Netflix te staan.

De trailer geeft alvast een antwoord op een van onze vragen: gaat Anne naar Canada of niet? Nee hoor! Ze blijft in Nederland. Zij en Sara worden over enkele maanden herenigd en spreken af dat ze alleen een ander mogen daten als ze zich daar allebei goed bij voelen. En dan ontmoet Anne Lou, een nieuwe love interest. Als dat maar goed komt… Ook in haar schrijfcarrière lijkt Anne het moeilijk te krijgen. Ze krijgt te horen dat haar boek leest alsof ze zichzelf een beetje verloren is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door ANNE+ (@anneplus)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content