https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © HBO MAX

Meer dan 5 seconden krijgen we niet te zien, maar ze zeggen wel al iets!

FABULOUS: HBO lost eerste teaserbeelden van ‘And Just Like That’

Streamingdienst HBO Max heeft een video gelost die teaset naar de HBO Originals die er de komende maanden aan komen, met daarin de eerste beelden van de ‘Sex and the City’-reboot. We krijgen maar een vijftal seconden van ‘And Just Like That’ te zien, maar die paar seconden geven ons wel heel wat hoop…
Dit jaar nog komt ‘And Just Like That’ naar HBO Max, en tegelijkertijd bij ons naar Streamz. Een datum is er echter nog niet en ook teaserbeelden lieten op zich wachten. Tot nu.

Drie shots stopte HBO in de teaservideo. Eerst zien we Carrie, Miranda en Charlotte – die er trouwens fabulous uitzien – die zich omdraaien en naar iemand zwaaien. Fans hopen dat het Samantha zal zijn, maar dat is uiteraard ijdele hoop. Misschien zien ze Stanford, of misschien een van de nieuwe personages die aan de cast werden toegevoegd. Zo doet ‘Grey’s Anatomy’-acteur Sara Ramírez mee in de reeks, als podcastmaker Che Diaz. Haar personage is non-binair, net zoals Ramírez zelf. De leegte van die Samantha achterlaat, lijkt echter vooral opgevuld te worden door ‘Empire’-actrice Nicole Ari Parker, die Lisa speelt.

Maar vooral het tweede en derde beeld van de teaser zijn belangrijk. Daarop zijn Carrie én Big samen te zien, en zij lijken verliefd en gelukkig.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Waarom is dit zo belangrijk? Wel, al sinds het begin van de opnames van ‘And Just Like That’ gaan er geruchten dat Carrie en Big gescheiden zijn. Er wordt zelfs gezegd dat Big sterft in het begin van de reeks! Deze beelden geven ons hoop dat de verhalen onwaar zijn, al moeten we realistisch blijven. Het is mogelijk dat het hier om een flashback gaat naar betere tijden en dat HBO ons bewust op het verkeerde been zet. Kunnen we dan nu een releasedatum krijgen, please?

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content