Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Na Jenna Ortega, James Scully en Victoria Pedretti werd er nu ook een vierde naam bekendgemaakt.

AHA: ook deze acteur maakt zijn opwachting in het tweede seizoen van ‘You’

De cast van ‘You’ is momenteel druk bezig met de opnames voor het tweede seizoen. We hebben dan ook al een tijdje geen updates meer gekregen, maar daar kwam gisteren gelukkig verandering in. Zo mogen we namelijk nog een nieuw personage verwachten in seizoen twee van de populaire Netflixserie.

In het tweede seizoen van ‘You’ maken er al zeker drie nieuwe personages hun opwachting. Victoria Pedretti, die eerder al meespeelde in de Netflixserie ‘The Haunting of Hill House’, zal de vrouwelijke hoofdrol op zich nemen. Zij speelt de rol van Love Quinn, een jonge vrouw die droomt van een carrière als chef, maar momenteel werkt als manager in een supermarkt.

James Scully als Forty Quinn

Nog een acteur die meespeelt in seizoen twee is James Scully. Hij is actief als acteur sinds 2016, maar heeft voorlopig nog geen grote rollen op zijn naam staan. Wel was hij eens te zien in ‘Quantico’, waarin actrice Priyanka Chopra zich de leading lady mag noemen. In ‘You’ speelt James de rol van Forty Quinn, de broer van Love.

Hij wordt omgeschreven als een zelfverzekerde jongeman die niet bang is om zijn mening te geven. Hij kan dus heel charmant zijn, maar als je hem tegenwerkt, kan hij weleens gemeen uit de hoek komen. In de serie is hij in behandeling voor een drugs- en alcoholverslaving. Hij rekent dan ook op de steun van zijn zus om niet te hervallen.

Jenna Ortega als Ellie

Een derde nieuwkomer is Jenna Ortega. Zij heeft op haar jonge leeftijd van zestien jaar al heel wat acteerervaring opgedaan. Zo speelde ze al mee in ‘Jane the Virgin’, ‘Days of Our Lives’ en ‘Iron Man 3’. In de Netflixserie zal ze de rol van Ellie op zich nemen. Ellie doet zich graag ouder voor dan ze is en moet vooral op zichzelf rekenen. Ze is dan ook niet bang om buiten te lijntjes te kleuren om wat geld te verdienen.

https://www.instagram.com/p/Bqfpb8CDBs-/

Chris D’Elia als Henderson

Bovenstaande namen werden al enkele maanden geleden bekendgemaakt, maar gisteren kregen we via Instagram een update over de cast van ‘You’. Zo heeft Chris D’Elia, een Amerikaanse acteur en stand-upcomedian, bekendgemaakt dat hij te zien zal zijn in het tweede seizoen van de serie. Op de foto zie je hem met Penn Badgley met het helaas heel vage onderschrift ‘Seizoen 2 #younetflix #nospoilers.’ Chris neemt de rol van Henderson, een terugkerend personage, op zich, maar of hij een vriend is van Joe is voorlopig nog onduidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '