Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tissues in de aanslag!

TRAILER: hartverwarmende serie ‘A Storm for Christmas’ doet je genieten van de Scandinavische kerstsfeer

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Dat ze in het hoge Noorden weten hoe ze Kerstmis moeten vieren, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar dankzij een gloednieuwe Netflixserie kan jij de Scandinavische kerstsfeer binnenkort ook z√©lf opsnuiven. De trailer van het zeemzoete ‘A Storm for Christmas’ katapulteert je alvast naar het met sneeuw bedekte Oslo.

Stel je het eens voor: op kerstavond ben je gestrand op de luchthaven en kan je nergens heen. Dat klinkt voor de kerstfanaten vast als een horrorscenario, m√°√°r het kan ook uitdraaien op een unieke, doch magische avond. In de gloednieuwe Netflixserie ‘A Storm for Christmas’ maken een tiental mensen die door een sneeuwstorm vastzitten op de luchthaven van Oslo er ondanks de drastische change of plans toch een mooie kerstavond van.

Gezellige scènes

De trailer verklapt nu al dat er verschillende personages en verhaallijnen de revue zullen passeren. Zo ontmoeten we de Kerstman, die op de luchthaven wel een aantal héél verwaande kinderen op zijn schoot krijgt. Daarnaast belandt celeb Ida tussen een groepje iets te enthousiaste fans, maken we kennis met een gezin dat op breken staat, en zien we hoe een mama radeloos wordt als ze hoort dat haar zoontje niet naar New York kan vliegen voor zijn geplande operatie. Hoewel de kerstavond van alle reizigers in duigen valt, proberen ze er toch allemaal het beste van te maken én er alles aan te doen om hun kerstwens toch te laten uitkomen.

‘A Storm for Christmas’ is een Noorse serie, en dat zal je geweten hebben. De reeks bulkt van de gezellige en hartverwarmende sc√®nes en wordt dus ongetwijfeld je nieuwe partner in crime tijdens de kerstperiode. Je kan de reeks alvast op je kijklijstje zetten, want ze verschijnt op 16 december op Netflix!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '