Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Tim had een waterdicht anti-verleidingsplan. En wat als we het codewoord kennen, Tim? Mogen we dan naar je feestje komen?

21 koekeronde uitspraken uit de eerste ‘Temptation Island’-aflevering waarvan de kaas uit je oren loopt

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Vanavond was het eindelijk zover. Gans Vlaanderen zat aan de buis gekluisterd voor het tiende seizoen van ‘Temptation Island’. VIJF trakteerde ons meteen op een prachtige dubbelaflevering. Gezien? Ziehier een bloemlezing van de mooiste uitspraken en gebeurtenissen. Gemist? Deze gifs vertellen je alles wat je moet/wil weten.


Nieuw seizoen, nieuw vlees! Net zoals in de voorgaande seizoenen van ‘Temptation Island’ zijn de vrijgezelle dames ook dit jaar weer bijzonder zwoel – al was hun blik op het randje van ‘ik fret a oep’ – én ze hebben maanden nagedacht over de perfecte openingszin. Om door een ringetje te halen!

De verleidsters mogen zo zwoel en mondig zijn als ze willen, zoals gewoonlijk geloofden de mannen aanvankelijk zogezegd niet dat de dames hen over de streep richting de bedriegersafgrond zouden kunnen trekken... Jammer genoeg hebben drie van de vier mannen het aan hun blik te zien na een dag op Temptation Island al opgegeven. Wie zal haar tanden als eerste in Kevins verbrande billetjes zetten?

Dat Kevins vriendin Megan graag verrast wordt, kunnen we afleiden uit de opdruk van het sierkussen achter haar, maar Kevin heeft een wel heel vreemde manier van verrassen, zo blijkt... Wanneer Megan hem voor zijn verjaardag wou trakteren op kreeft, ‘voelde Kevin zich niet zo lekker’. Wat later bleek dat Kevin zijn tanden gewoon liever in een ander kreeftje zette... ‘Een mes in mijn rug’, noemde Megan het. Wij noemen dat eerder het startschot om te beginnen lopen, Megan. Vér, vér weg van die bedriegende vriend van je.

Na Kevins verschillende dwaaltochtjes ‘in de mist’ wou Megan hem nadien telkens terug. Kevin vertelt laks dat ze zich maar aan twee regeltjes hoeft te houden... en Megan wil duidelijk dat hij haar wat korter houdt. Is dit de omgekeerde wereld?

Kevin hoopt daarmee ongetwijfeld dat ook hij zich enkel aan die twee regeltjes hoeft te houden. Verlekkerd naar de borsten van verleidster Yana kijken wordt hem door zijn twee regeltjes gelukkig allesbehalve verboden. Geef je ogen maar eens goed de kost, jongen!

En daarmee weten we al meteen wie de naïeve Jolien en feestbeest/bedrieger Herbert van dit tiende ‘Temptation Island’-seizoen zijn. Al leek Kevin aanvankelijk net iets respectvoller tegenover zijn partner dan zijn voorganger Herbert...

... of niet. Helaas moesten we wat later eerlijk gezegd zelf een betweterig lachje onderdrukken wanneer Megan plots tegen de sterren op woorden begon uit te vinden. De verwarde ondertitelaars van VIJF maakten er prompt een fout in de ondertiteling van.

Compléét het tegenovergestelde van Jolien & Herbert 2.0 lijken momenteel Deborah en Tim. Het klamme zweet breekt Tim letterlijk uit bij de gedachte dat hij zijn Deborah twee weken zal moeten missen. Okselvijveralarm!

En uit pure miserie begon hij nog te huilen ook.

Tim loopt écht over van liefde voor zijn Deborah. En dan begint een mens bedenkelijke uitspraken te doen...

Nieuw dit seizoen is ‘De Hut’, een plek waar de kandidaten hun hart kunnen luchten. De beelden die daar gemaakt worden, zullen tijdens het kampvuur nooit getoond worden aan hun partner. Het hele concept van die Hut ontging Deborah klaarblijkelijk volledig. Zij leek te denken dat die camera in De Hut een veredelde webcam was en gebruikte hem doodleuk als virtuele liefdesbrief voor haar Tim. Liefde maakt... dom?

Gelukkig zoekt soort soort. Ook Tim dacht een liefdevolle videoboodschap voor zijn Deborah achter te laten in de rieten dagboekkamer.

‘Zelfkennis is het begin van alle wijsheid’, zegt men weleens. Deborah noemt Tims type en bij uitbreiding zichzelf wat later in de aflevering ‘simpel’.

En dus zou verleidster Zwanetta volgens haar geen kans maken bij Tim. Of hoe heette die mokkel ook weer, Deborah?

Wees gerust, Deborah. Savetta is not allowed in de boomhut van peuter Tim. Only Deborah Leemans! Een waterdicht anti-verleidingsplan, als je ’t ons vraagt. Hopelijk mogen we wel naar zijn feestje komen.

Gelukkig zijn de andere ‘Temptation Island’-kapoenen ook niet meteen het grootste licht.

Het minst opvallende koppel was vandaag ongetwijfeld Vanessa en Jeremy. Na deze dubbelaflevering lijken naast Tim en Deborah enkel zij nog perfect aan de verleiding te kunnen weerstaan. Bespaar jezelf dus gerust de moeite, glad Tijsje.

En dan nog twee kleine opmerkingen om het af te leren. Hoe begin je het tweede deel van een programma waarbij de pieten je nog net niet om de oren vliegen beter dan met een gigantisch fallussymbool? Or was that just us?

En wie vertelt Tireily nog even dat hij z’n kammetje beter uit z’n haren haalt alvorens hij anderen gaat uitlachen?

Ziezo. Dat is dan ook weer van ons hart. Tot volgende week!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '