Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vanavond start op VTM2 het achtste én 'heftigste seizoen ooit' van 'Blind Getrouwd Australië'.

11 series, films en programma’s die je deze week wil zien

Elke maandag verzamelt onze tv-redactrice de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen.

Grace & Frankie – seizoen 7


Netflix stuurt maandelijks een lijst uit van titels die in de daaropvolgende maand online verschijnen. Maar heel soms houdt de streamingdienst een verrassing achter de hand. Zoals vier gloednieuwe afleveringen van ‘Grace & Frankie’, bijvoorbeeld! Fans verwachtten het zevende en laatste seizoen van de reeks nog niet meteen op Netflix, aangezien de opnames pas in juni opnieuw opgestart werden na een lange coronapauze. Maar nu zijn onze favoriete grijze vriendinnen dus al even terug. Wanneer de rest van het seizoen volgt, is nog niet duidelijk.

Nu op Netflix.

© Netflix

Blind Getrouwd Australië


Seizoen 8 van ‘Blind Getrouwd Australië’ zou het heftigste tot nu toe zijn. Wie ooit een seizoen van de Australische versie zag, weet dat dat heel wat wil zeggen. Wij weten wat te doen op deze regenachtige avond...

Vandaag om 20u30 op VTM 2.

After


Volgende maand is het derde deel van de populaire ‘After’-saga in de cinema te zien, maar vanaf deze week kijk je op Netflix al naar het begin van de (giftige) romance tussen Tessa en Hardin.

Vanaf dinsdag op Netflix.

The Nanny Diaries


Net voor ze Marvel-superhelden werden, speelden Scarlett Johansson en Chris Evans nog twee doodgewone mensen die verliefd op elkaar worden. In de boekverfilming van ‘The Nanny Diaries’ is Johansson een nanny die eigenlijk geen nanny is, maar een atropoloog. Annie besluit een rijk koppel en hun zoontje Grayer als antropologisch project te gebruiken, terwijl ze Grayers oppasser speelt. Al moet de jongedame vooral oppassen dat ze zich niet te veel laat afleiden door pretty boy Hayden.

Woensdag om 22u25 op VTM 3.

© The Weinstein Company

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes


Deze documentaire is er eentje voor fans van true crime die wel wat gewoon zijn. De daden van de Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen zijn namelijk absoluut gruwelijk en misselijkmakend. Het feit dat het verhaal door de man zelf verteld wordt, door middel van audiotapes die in zijn cel opgenomen werden, maakt het alleen maar meer luguber. Wij krijgen nu al kippenvel…

Vanaf woensdag op Netflix. 

© Netflix

Vlaanderen herleeft


In ‘Vlaanderen herleeft’ volgt Eric Goens enkele mensen voor en achter de schermen van de muziekindustrie tijdens de huidige heropstart, na een eeuwigdurende coronapauze. Ondermeer Mathieu Terryn van Bazart en Niels Destadsbader worden door Goens vergezeld naar hun eerste optreden sinds meer dan een jaar. Donderdag zie je de tweede van drie afleveringen.

Donderdag om 20u50 op Eén.

© één

Regi Academy


Regi gaat in ‘Regi Academy’ op zoek naar een nieuwe straffe stem voor zijn volgende hitsingle. Hij krijgt daarbij de hulp van vier zangers die eerder al diezelfde eer hadden: Camille Dhont, Jaap Reesema, Olivia Trappeniers en Lester Williams.

Donderdag om 21u30 op VTM2. 

The Chair


Als tv-goden als Sandra Oh en ‘Game of Thrones’-makers D.B. Weiss en David Benioff samenwerken aan een serie, kunnen we alleen maar enthousiast zijn. Oh vertolkt in de nieuwe comedyserie ‘The Chair’ de rol van dr. Ji-Yoon Kim. Als eerste vrouwelijk hoofd van de faculteit Engels aan de prestigieuze Pembroke University én als een van de weinige werknemers van kleur, komt ze voor heel wat uitdagingen te staan .

Vanaf vrijdag op Netflix. 

© Netflix

The Butterfly Effect


In deze thriller uit 2004 speelt Ashton Kutcher een twintiger met een bijzondere gave. Evan kan met behulp van zijn oude dagboeken terugkeren naar zijn kindertijd en jeugd. Door kleine dingen te veranderen, wijzigt hij telkens ook het heden. Elke keer is iemand slechter af dan ervoor.

Vrijdag om 20u35 op Play6. 

© New Line Cinema

Suicide Squad


Verwarrend weetje: sinds enkele weken speelt ‘The Suicide Squad’ in de cinema. Die film is een sequel en een gedeeltelijke reboot op de eerste film uit 2016. ‘Suicide Squad 2’ lijkt ons een betere keuze qua titel, maar wie zijn wij? Hoe dan ook: zaterdag zie je de eerste film met onder meer Margot Robbie als Harley Quinn en Will Smith als Deadshot op Play4.

Zaterdag om 20u25 op Play4.

Terug naar morgen


‘Terug naar morgen’ is eigenlijk zowat de Vlaamse versie van ‘The Butterfly Effect’, de film uit 2004 die je eerder in dit lijstje tegenkwam. Koen De Graeve speelt een briljante jonge professor die een manier vindt om mails te sturen naar het verleden. Zo probeert hij het auto-ongeval te voorkomen waardoor zijn lief verlamd raakte. Maar het verleden wijzigen heeft grotere gevolgen voor de toekomst dan hij kan voorzien. Ook Matteo Simoni, Charlotte Anne Bongaerts en Bart Hollanders zijn te zien in de film.

Zaterdag om 20u20 op Eén.

Meer kijktips: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '