https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Maar na de film wel flink verder blokken, oké?

11 motiverende films die als ideale blokpauze dienen

Je ziet het echt niet meer zitten. De feestdagen zijn voorbij, de blokperiode bijlange nog niet. Je ziet de komende weken voor je liggen als een lange lijdensweg vol eenzaamheid, frustratie en stress. Tijd voor een injectie motivatie, dus! Deze films kunnen daar voor zorgen. Maar daarna ga je flink verder studeren, beloofd?


 

Legally Blonde


Legally Blonde

Blond, populair en ondanks je ditsy persoonlijkheid toch een succesvolle advocate – mét een knap en slim lief – worden. Elle Woods bewijst het: a girl can have it all. Als ze hard werkt, that is.

8 Mile


8 Mile

Ja, je wordt heel zenuwachtig voor een examen en vergeet al snel die honderden pagina’s leerstof die je zo in je hoofdje geramd had. Maar neem een voorbeeld aan Eminem: hij werd ooit voor een optreden zo nerveus dat z’n moeders spaghetti weer naar boven kwam, maar staat ondertussen al jaren zijn teksten op een podium af te dreunen aan 1000 woorden per minuut. Niets is onmogelijk.

Erin Brokovich


Erin Brokovich

Slim is sexy. Dat bewijst Julia Roberts als de sassy Erin Brokovich.

Slumdog Millionaire


Slumdog Millionaire

Je hebt je al vaak afgevraagd waarvoor je al die leerstof ooit nodig zal hebben, niet? Misschien bij een televisiequiz die van jou een miljonair kan maken? Motivatie: check.

The Hunger Games


The Hunger Games

Als Katniss tot tweemaal toe de Hunger Games kan overleven en terwijl twee relaties met de nummer 1 en 2 op de hottielijst van Panem staande kan houden, kan jij deze blok echt wel doorstaan.

The Pursuit of Happyness


The Pursuit of Happyness

Van zero to hero: het gebeurt niet alleen in Disneyfilms. Dit waargebeurde verhaal toont aan dat je alles kan bereiken, als je er maar hard genoeg voor werkt.

Romy and Michele’s High School Reunion


Romy and Michele's High School Reunion

Wil je op de reünie van je middelbare school echt moeten vertellen hoe je in je eerste jaar acht, in je tweede jaar negen en in je derde jaar tien herexamens had? Blijven blokken.

The Shawshank Redemption


The Shawshank Redemption

Je denkt misschien dat jij flink aan het afzien bent. Bekijk deze film en think again.

The Theory of Everything


The Theory of Everything

Even slim worden als Stephen Hawking? Blijven lezen, gewoon blijven lezen.

The Devil Wears Prada


The Devil Wears Prada

Er is altijd dat ene vak dat je écht niet ligt. Je vreest er nooit ofte nimmer voor te zullen slagen. Maar had iemand verwacht dat de seutige Andy Sachs die Miranda Priestly’s kantoor kwam binnengewandeld, ooit een modieuze muze zou worden? Exactly.

Forrest Gump


Forrest Gump

Bang dat je brein niet groot genoeg is om alle leerstof te verwerken? Forrest Gump kan je wel overtuigen van het feit dat je met wat wilskracht al een heel eind komt.

[td_smart_list_end]

Meer voor blokbeesten:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content