Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij de pocket die deze week bij Flair zit ga je, net zoals Kaatje, met 2 naar de beautyfarm voor de prijs van 1.

UITGETEST: redactrice Kaatje liet zich verwennen bij Sauna & Beauty De Dijk in DendermondeHoe je dat herfstdipje te boven kan komen? Simpel: dankzij de pocket die je deze week bij Flair vindt ga je nu naar de beautyfarm met twee voor de prijs van één. Redactrice Kaatje beleefde een ontspannende dag in Sauna & Beauty De Dijk in Dendermonde en genoot er van enkele heerlijke faciliteiten.


Sauna & Beauty De Dijk in Dendermonde is een specialleke in onze Flair-pockets: ze doen dit jaar al voor de 20ste keer (!) op rij mee aan onze actie! En … het is (voorlopig) het laatste jaar, want John stopt er eind dit jaar mee. Hoe graag hij en zijn vrouw Sara het ook doen, een saunacomplex dat zeven dagen op zeven tot ’s avonds laat open is, valt nog moeilijk te combineren met hun schattige meisjestweeling van 2 jaar oud. Dat verdient een bedanking van ons, in de vorm van een fles champagne, maar ook om nog een laatste keer in de kijker te worden gezet.

Binnen- en buitenzwembad


Mijn vriendin en ik komen het arrangement van dit jaar uittesten: een gelaatsbehandeling van een uur met productjes van AHAVA, een vegan eco-conscious productlijn met Dode Zee-mineralen die geschikt is voor gevoelige huidjes. Die behandeling wordt gevolgd door een hot candle rug-, nek- en schoudermassage. Voor iemand die al zes maanden thuis werkt – met bijhorende foute zitpositie en pijn in de nek – en iemand met een baby van zes maanden, een heerlijk anderhalf uur me-time.

De Dijk ligt wat verscholen aan een oever van de Schelde, vlakbij de 70 hectare grote groene Sint-Onolfspolder. Het is een unieke plek waar rust centraal staat. Wees wel gewaarschuwd: dit is een publieke naaktsauna, behalve op de eerste woensdag van de maand, dan is er een badpakdag en is het dragen van badkledij verplicht. Ideaal voor als je eens een bezoekje wil brengen met een gezelschap waarbij je liever wat meer gekleed bent. Maar, laat dat naakte gedeelte je niet weerhouden! Je hebt er plaats zat om ongestoord tot rust te komen: keuze tussen zes sauna’s, een Turks stoombad, twee zwembaden én een jaccuzzi.

Wie wil neemt nog een duik in het binnenzwembad, lekker verwarmd, net zoals de jacuzzi, maar voor de durvers is er ook een frisse duik mogelijk in het niet-verwarmde buitenbad. Heerlijk na een kwartiertje in een van de blokhutsauna’s! Afsluiten doen we, een beetje rozig van al dat heerlijks, met een croque monsieur en kaaskroket in de gezellige bistro, waar de keuken een hele dag open is voor kleine en grote hongertjes. De Dijk is een ideale plek om te relaxen na een drukke werkweek of de ratrace eventjes van je af te schudden. Enjoy it while you still can!

Naar de beautyfarm bij Sauna & Beauty De Dijk, met 2 voor de prijs van 1


Flairprijs: € 158 voor twee personen

Dit mag je verwachten:

  • Ontvangst met een glaasje (alcoholvrije) cava
  • Gebruik van alle sauna- en thermenfaciliteiten
  • Gebruik van badlinnen en gratis slippers
  • Gezichtsverzorging aangepast aan het huidtype inclusief wenkbrauwepilatie
  • Hot candle-rug-, nek- en schoudermassage met lavendelolie


Gratis extra: 10 % korting bij aankoop van Ahavaproducten of massagekaars

Voordeel voor Flairabonnees: gratis koffie of thee

Sauna & Beauty De Dijk

Sauna & Beauty De Dijk

Sauna & Beauty De Dijk

Sauna & Beauty De Dijk

Sauna & Beauty De DijkFout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '