Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© dylan gillis via unsplash

Speel mee vanuit je woonkamer.

De Quizfabriek organiseert wekelijks een gratis livequiz online

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Goed nieuws voor wie graag quizt! De Quizfabriek organiseert zolang de lockdown duurt elke woensdagavond een quiz via de livestream. Meedoen is volledig gratis en je hoeft je niet op voorhand in te schrijven.


Als jij niet meer naar de quiz kan gaan door de quarantaine, dan komt de quiz toch gewoon naar jou toe? Dat is het opzet van het nieuwste initiatief van De Quizfabriek. Nu iedereen in zijn kot moet blijven, laten ze de grote quizzalen even achterwege en vuren ze de vragen via een livestream op je af in je eigen woonkamer.

Iets om naar uit te kijken


Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een smartphone of tablet. Zolang de quarantaine nog duurt, zal er elke woensdagavond om 20u een lockdownquiz zijn. Het spel duurt ongeveer een uurtje en iedereen kan meedoen. Je hoeft je zelfs niet op voorhand in te schrijven. Deelnemen is bovendien helemaal gratis.

De volgende quiz vindt plaats op woensdag 1 april. Surf om 20u naar hun Facebookpagina, start de livestream op je laptop, neem per deelnemer een smartphone of tablet om te antwoorden en laat je brein de rest doen. De quizvereniging wisselt elke week van presentator die presenteert vanuit zijn of haar eigen kot. Zo krijgen de spelers elke week een ander gezicht en een andere omgeving te zien. Je kan dus eindelijk in deze coronatijden nog eens een afspraak in je agenda noteren en je hebt onmiddellijk weer iets om naar uit te kijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '