https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Ignacio Campo via unsplash

De Harmonie Hybrid-luiers bestaan uit een wasbaar luierbroekje en wegwerpbare toplaag.

Pampers lanceert deels herbruikbare luier: ‘Efficiënt én comfortabel voor de baby’

Jolien Meremans

Leuk nieuws voor alle ouders (to be): Pampers komt met een deels herbruikbare luier op de markt. Extra leuk: je kan kiezen uit verschillende kleurtjes.


Uit een Europees onderzoek van Pampers blijkt dat 45 % van de ouders ervan overtuigd is dat milieuvriendelijke producten kopen de toekomst van hun kind beter kan maken, maar uit datzelfde onderzoek valt ook af leiden dat 67 % van de ouders het comfort van hun kind belangrijker vindt. Met andere woorden: ze verkiezen een wegwerpluier boven een herbruikbare luier die in sommige gevallen minder goed zit. Pampers besloot om de noden van jonge en toekomstige ouders in te willigen en een meer milieuvriendelijke luier op de markt te brengen.

Luierbroekje + toplaag


‘Met de Harmonie Hybrid-luiers komt Pampers tegemoet aan ouders die op zoek zijn naar herbruikbare luiers die performant zijn én comfortabel zijn voor hun baby’, legt Daan Corvers, directeur van het merk Pampers in België en Nederland, uit in een persbericht. ‘Zo proberen we in te spelen op wat baby’s en hun ouders nodig hebben’.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Pampers (@pampers_belgium)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pampers belooft een veilig product met de vertrouwde kwaliteit, droogheid en rondom bescherming tegen lekken. De luiers bestaan uit twee delen: een wasbare luier die verkrijgbaar is in zes verschillende designs en gemaakt is uit zacht en lekvrij materiaal, én een absorberende wegwerpbare toplaag met beschermrandjes tegen lekken. Die ademende bovenlaag is bovendien volledig parfumvrij en bevat materialen van plantaardige oorsprong.

De Harmonie Hybrid-luiers zijn dus deels herbruikbaar en deels wegwerpbaar. Goed om te weten: het herbruikbare luierbroekje heeft een aanpasbare maat en groeit dus mee met je baby. Je wast het op 40°. Je kan daarnaast kiezen uit twee toplagen: eentje met een normale absorptie en eentje met extra absorptie. Meer info vind je op www.pampers.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content