https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @flyingtigerbe / @missesginger

Je voeten opheffen, hoeft niet langer!

OH MY: met deze schattige sloffen van Flying Tiger wordt schoonmaken nog leuk

Chloë Foubert

Toegegeven, ook bij ons staat het weekend vaak gelijk aan bergen strijk verzetten en het hele huis poetsen. Zeker op een druilerige zondag als deze! Maar de sloffen die je nu bij Flying Tiger kan scoren, maakt dat in de toekomst ongetwijfeld een stuk leuker. Bonus: je kan ook je familie en vrienden meteen aan het werk zetten bij dat volgende bezoekje!


Een streepje zon en die dikke laag stof springt meteen in het oog. Een grote herfstschoonmaak houden, is jammer genoeg een van die dingen die bij dat fantastische volwasseneleven horen. We begrijpen het dan ook volkomen als je liever in de zetel hangt met je favoriete boek dan dat je een volledige dag aan zo’n poetsbeurt wijdt. Gelukkig begrijpen ze dat bij Flying Tiger ook, want de übercoole winkel heeft namelijk sloffen uitgebracht die er niet alleen leuk uitzien, maar die bovendien ook nog eens extra handig zijn.

Schattig én handig!


Je schuift een olifantje aan je linkervoet, eentje aan je rechtervoet en sloffen maar! Een eenvoudigere handleiding bestaat gewoonweg niet om komaf te maken met die vlokjes stof op je prachtige parket. De leuke sloffen shop je in zowel groen als blauw en dat voor nog geen €5! Wij hollen morgen alvast naar de dichtstbijzijnde winkel! En jij? 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content