Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Wij hebben meteen al een favoriet.

Vergeet millennial pink, dit zijn de twee nieuwe trendkleuren

De kleur millennial pink is ondertussen een vaste waarde geworden in ons interieur en onze garderobe, maar volgens kleurexperte Erika Woelfel wordt de pastelroze tint in 2018 eindelijk van haar troon gestoten. En dit zijn haar vervangers…


Trends komen en gaan, maar millennial pink is nu toch al bijna twee jaar een vaste waarde. Ons Instagramaccount en Pinterestbord staan er vol van, maar nu is het stilaan tijd voor iets anders. In 2018 zijn er namelijk twee nieuwe tinten die we overal zullen terugzien. Maak kennis met Lilac en Gen-Z Yellow.

Ben je helemaal verliefd op pasteltinten?  Dan heb je geluk, want we ruilen onze geliefde pastelroze tint in voor een lichtpaarse variant. Die trendkleur is bovendien heel inzetbaar, want je kan hem combineren met muntgroen, crèmekleuren of andere pasteltinten.

Beeld: Anna Buckley / HelloGiggles


Gen-Z Yellow is dan weer ideaal voor wie fan is van een contrasterende kleur. De tint geeft je interieur of outfit meteen een speelse en optimistische toets. Durf je de kleur toch niet helemaal aan? Kies dan voor een accessoire in die tint, zoals een handtas, of integreer één stuk als eyecatcher in je woonst.

Beeld: Anna Buckley / HelloGiggles


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '