https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Foto's: @engagednl via Instagram

Engaged noemt zichzelf 'de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt' en doet jouw moodboards van op Pinterest tot leven komen.

EIN-DE-LIJK: Nederlandse trouwbeurs Engaged komt naar België

Heuglijk nieuws voor alle bruiden in spe: de Nederlandse trouwbeurs Engaged krijgt voor het eerst een Belgische editie. Engaged – ‘de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt’ – werd tot voor kort enkel georganiseerd in Nederlandse grootsteden zoals Amsterdam, Delft en Rotterdam.


De Belgische trouwbeurs I Do I Do krijgt duchtige concurrentie. In februari komt z’n Nederlandse tegenhanger Engaged namelijk voor het eerst naar ons land.

Engaged noemt zichzelf ‘de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt’ en doet jouw moodboards van op Pinterest tot leven komen.

Place to be voor bruiden: Antwerpen


Veel is er over de allereerste Belgische editie van Engaged nog niet geweten. De datum en locatie van hét evenement voor bruiden in spe is wel al bekend.

Wie op zoek is naar de jurk van z’n dromen, een wedding planner voor een destination wedding of fotograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen, moet op 2 en 3 februari 2019 in Antwerpen zijn.

Voor meer info raden we aan het Instagramaccount en de website van Engaged de komende maanden met argusogen in de gaten te houden.

Een impressie van een dagje Engaged vind je hieronder:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer leesvoer voor de bruid in spe: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content