Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© joel jasmin forestbird & florian olivo via unsplash

Escape Hotel 013 is niet voor broekschijters.

In deze Nederlandse escaperoom moet je ontsnappen uit een groot spookhotel

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Een escaperoom die naar een niveau hoger werd getild, dat is het Escape Hotel 013 in Tilburg. Inchecken is een makkie, maar raken je vrienden en jij ook nog tijdig uitgecheckt?!


Het ideale uitstapje om met vrienden, familie of collega’s te doen, is een escaperoom. Teamwork staat centraal en je amuseert je sowieso te pletter. Heb je al een paar escape games gedaan en ben je klaar voor het échte werk, dan is Escape Hotel 013 iets voor jou! Je moet namelijk niet uit één kamertje proberen ontsnappen, maar je weg banen uit een groot, verlaten hotel met meerdere verdiepingen.

Spooky


Je kan deze speciale escaperoom doen bij onze noorderburen in Tilburg, dat ligt op een uurtje rijden van het centrum van Antwerpen. Het spel duurt zo’n 90 minuten en kan je spelen met minimum zes en maximum achttien deelnemers. Als we de naam horen en de spooky afbeelding zien, gaan we ervan uit dat het toch een beetje spookt in het hotel. Dit is dus niet voor broekschijters en de minimumleeftijd is daarom 12 jaar. Alle info vind je op hun website.

De organisatoren geven niet meer info of beelden vrij omdat ze de beleving zo verrassend mogelijk willen maken. Het is dus gewoon de bedoeling dat je zo rap mogelijk buiten raakt met alles wat je ziet, hoort, voelt, doet en vindt. Spannend! Het Escape Hotel 013 ligt in het hartje van het centrum, meer bepaald op de Oude Markt 20 in Tilburg. Voor een ‘verblijf’ betaal je 23 euro per persoon. Inchecken is een makkie. De vraag is of je tijdig uitgecheckt raakt...

Nog meer toffe escape rooms:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '