Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Toch wordt jouw zomer opwindend.'

ZOMERHOROSCOOP 2022: het kost Waterman moeite om los te komen van de dagelijkse sleur

Esther van Heerebeek

De zomer van 2022? Dat wordt de beste in jaren! Eindelijk weer voluit feesten op festivals en reizen à volonté. En ook op liefdes- en seksvlak belooft het een hete zomer te worden. Check wat de sterren voor jou in petto hebben!

Jouw zomer

Planeet Saturnus in je teken zorgt voor een serieuze noot deze zomer. Het kost je moeite om los te komen van de dagelijkse sleur. Toch wordt jouw zomer opwindend.

Seks en liefde

Als je durft te experimenteren in bed, doe je jezelf en je partner een groot plezier. Je kan het zo spannend maken als je zelf wil. Ben je single, dan stel je je niet zo makkelijk open voor een oppervlakkige fling, maar dit is dé zomer om dat lekker toch eens te doen.

Job, studie en geld

Het kost je ontzettend veel moeite om je job los te laten, ook al ben je op reis aan de andere kant van de wereld. Zorg dat je niet altijd bereikbaar bent, want dat scheelt een boel.

Gezondheid

Door je serieuze instelling ben je niet altijd in staat om te relaxen of te genieten van je vakantie. Maak je los van je job en richt je aandacht liever op zon, zee en strand.

Jouw zomerparfum

Je vindt het hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '