Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Fikse discussies en onvermijdelijke meningsverschillen eindigen meestal in goedmaakseks.'

ZOMERHOROSCOOP 2022: aan passie ontbreekt het de Leeuw deze zomer niet

Esther van Heerebeek

De zomer van 2022? Dat wordt de beste in jaren! Eindelijk weer voluit feesten op festivals en reizen à volonté. En ook op liefdes- en seksvlak belooft het een hete zomer te worden. Check wat de sterren voor jou in petto hebben!

Jouw zomer

Er spelen issues in je relatie die voor de nodige stress zorgen. Toch weet je te genieten van je vakantie, want die helpt je te relaxen en meer tot jezelf te komen.

Seks en liefde

Je relatie kan deze zomer heel intens zijn. Fikse discussies en onvermijdelijke meningsverschillen eindigen meestal in goedmaakseks. Aan passie ontbreekt het je in ieder geval niet. Als single geniet je van de aandacht, en één persoon weet je hart in vuur en vlam te zetten.

Job, studie en geld

Begin juli word je flink uitgedaagd als het om je job gaat. Plots kom je voor veranderingen te staan, en dat brengt de nodige onrust met zich mee. Ook je budget komt onder druk te staan.

Gezondheid

Het is echt goed om er deze zomer even tussenuit te gaan, te werken aan je relatie en afstand te nemen van je problemen. Dat brengt je weer in balans.

Jouw zomerparfum

Je vindt het hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '