Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het is heel... euhm... artsy?

ZIEN: Selena Gomez wordt een beetje gek in de muziekvideo voor ‘Fetish’

Na ons wekenlang te teasen op Instagram heeft Selena Gomez de muziekvideo voor haar nieuwste single ‘Fetish’ op de wereld losgelaten. Het clipje begint heel sereen, maar plots gaat Selena een beetje loco...


De muziekvideo voor ‘Fetish’ houdt de 70s-vibe aan van haar vorige video ‘Bad Liar’ met gele zomerjurkjes en een retro setting. De video begint heel rustig, we zien Selena Gomez met een naturelle make-uplook in het zonnetje staan. Maar de kalme sfeer blijft niet lang duren.

Je ziet Selena al snel haar agressie botvieren met boodschappentassen in een retro keuken (wij doen ook niet graag de afwas Selena!). Verder kan ze haar eten niet altijd goed in haar mond houden. Misschien komt dat omdat zeep of lippenstift niet echt lekker smaakt… Op een bepaald moment begint het ook te regenen in huis. Alles mag in de naam van kunst, zelfs een wimperkruller verkeerd gebruiken.

We weten nog niet goed wat we ervan moeten denken. Bekijk de video en oordeel zelf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '