Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

ZIEN: Pixar-talenten maken meest aandoenlijke kortfilm ooit

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Pixar-medewerkers Andrew Coats en Lou Hamou-Lhadj slaagden erin om ons de meest – naar onze bescheiden mening – aandoenlijke kortfilm ooit voor te schotelen. Vijf jaar lang werkte het creatieve duo aan 'Borrowed Time', een kortfilm van slechts zes minuten. En het resultaat mag er meer dan zijn!

'Borrowed Time' vertelt het verhaal van een sheriff die terugkeert naar de plek waar hij in zijn jeugd met zijn vader een ongeval heeft gehad. Hij probeerde die traumatische gebeurtenis te vergeten, maar wanneer hij de bewuste plek nadert, komen alle emoties weer naar boven.

 

Wij raakten enorm ontroerd door het verhaal en de prachtige uitwerking van de kortfilm. De details, de zeer herkenbare emoties én de prachtige muziek zorgen samen voor constant kippenvel en enkele traantjes tussendoor. Andrew en Lou, hoedje af, mannen!

 

Lou Hamou-Lhadj werkt momenteel aan het vervolg op de Pixar-film 'The Incredibles' en Andrew Coats werkt mee aan 'Cars 3'. Veelbelovende talenten, als je het ons vraagt.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

De kortfilm behaalde zowel dit jaar als vorig enkele mooie prijzen én hij werd al door heel wat filmfestivals genomineerd. Geheel terecht, vinden wij!

 

pr

pr

 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '