Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En jawel, de ring is prachtig!

ZIEN: pas verloofde prins Harry en Meghan Markle poseren voor fotomoment

Stralend van geluk stapt Meghan Markle naar buiten voor de wereldpers naast haar prins Harry. Het koppel kondigde enkele uren geleden hun verloving aan.


 

Intussen weet je al dat prins Harry verloofd is met ‘Suits’-actrice Meghan Markle. We mogen rekenen op een lentebruiloft in 2018 en het paar zal samenwonen in prins Harry’s huidige woning, Nottingham Cottage in Londen.

Kensington Palace beloofde kort na de officiële aankondiging van de verloving een fotomoment met het gelukkige paar. En zo geschiedde: prins Harry en Meghan stapten voor het eerst als verloofd koppel naar buiten om de pers en vele fans te begroeten. De foto’s van het verliefde koppel zijn dan ook prachtig. Kijk even mee!

© PHOTO NEWS
© PHOTO NEWS

That ring tho!


De standaardvraag is altijd: hoe ziet de ring eruit? en die van Meghan stelde niet teleur. Prins Harry zou de ring zelf ontworpen hebben en bezet met stenen uit een oude broche van zijn overleden moeder, prinses Diana.

Swipe om een close-up van de ring te zien.

Bekijk onderstaande video van het gelukkige paar.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

We kunnen niet wachten tot de koninklijke bruiloft volgende lente!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '