Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: America's Got Talent

ZIEN: overlevende vliegtuigcrash krijgt staande ovatie in ‘America’s Got Talent’

'America's Got Talent' blijft verbazen. Na de twaalfjarige buikspreekster Darci en de dove zangeres Mandy Harvey kroop nu de Nigeriaanse Kechi op het podium. Een aantal jaar geleden overleefde ze een vliegtuigcrash, maar dankzij de muziek van haar favoriete zangers vond ze de moed om verder te gaan. En hoe! 

Met een paar heftige woorden kreeg kandidate Kechi meteen de hele zaal van 'America's Got Talent' stil. 'Toen ik zestien was, kwam ik terecht in een vliegtuigcrash. Het ongeluk heeft de levens van 107 mensen gekost. Ik was een van de twee overlevenden.' 

 

Tijdens haar revalidatie had Kechi het vaak moeilijk. Muziek was haar enige afleiding en daarom betekent haar deelname enorm veel voor de zangeres. Na haar moedige verhaal begon Kechi aan haar cover van Ed Sheeran. En jawel, vanaf de eerste noot zat ze er boenk op! Iedereen – inclusief onze redactie – was zichtbaar geraakt door haar prachtige performance. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '