Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

CAN'T. WAIT.

ZIEN: Netflix onthult de officiële posters voor ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’

Of we die talloze artikels over ‘Gilmore Girls’ nog niet beu zijn geschreven? Euhm… néé. Elke sneak peek doet ons dansen van vreugde, en dat is bij deze promotionele posters niet anders. 

‘Winter, Spring, Summer or Fall, all you have to do is call’, zingt Carole King in ‘You’ve Got a Friend’. En ook al is het niet ‘You’ve Got a Friend’, maar wel ‘Where You Lead’ – ook van King – dat weerklinkt tijdens de intro van onze all time favourite serie, toch haalden de makers van ‘Gilmore Girls’ hier de mosterd voor (de posters van) de revival. 
 

Voor elk seizoen een aflevering én een poster

De volledige titel van de serie die vanaf 25 november op Netflix te zien zal zijn, is ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’, dus werden er vier verschillende posters gecreëerd waarin we Lorelai en Rory telkens in een andere setting zien, aangepast aan het seizoen. Net zoals de serie.

‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ zal namelijk worden verteld in vier hoofdstukken van 90 minuten. Elk hoofdstuk speelt zich af in één van de vier jaargetijden: winter, lente, zomer en herfst. Was het al maar 25 november!
 

Winter

Winter

Spring

Spring

Summer

Summer

Fall

Fall[td_smart_list_end]

 

Nog meer lezen over 'Gilmore Girls':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '