Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

ZIEN: model Hailey Baldwin gespot met een gigantische verlovingsring

Beliebers zijn in alle staten door het nieuws dat Justin Bieber (24) verloofd is met model Hailey Baldwin (21). En hoewel velen het nog altijd niet kunnen geloven, wijst alles écht in die richting. Het model is namelijk gespot met een joekel van een ring on that finger!


 

Justin Bieber is momenteel op vakantie in de Bahamas met de 21-jarige Hailey Baldwin, die hij zaterdagavond ten huwelijk zou hebben gevraagd. Het koppel heeft nog niet gereageerd op de heisa over hun verloving, al laat de verblindende verlovingsring van het model er weinig twijfel over.

Fans spotten het koppel zondagnamiddag in de Nippers Beach Bar & Grill op het strand van Great Guana Cay in de Bahamas. Op de foto’s is te zien hoe de lovebirds genieten van een drankje aan de bar. Hailey was voor de gelegenheid gekleed in een jeansshort en een felgroene bikinitop, maar het is vooral de gigantische verlovingsring aan haar linkerhand die de show stal. Bieber heeft duidelijk een goede smaak wanneer het op vrouwen én op juwelen aankomt!

https://www.instagram.com/p/Bk_xFuxhlLL/?taken-by=gomezbieberdayli

https://www.instagram.com/p/Bk_HLrthQ5G/?utm_source=ig_embed

Hoewel het koppel nog niet publiekelijk heeft gereageerd op het nieuws over hun verloving, heeft het 21-jarige model al verschillende berichten met felicitaties ‘leuk’ gevonden op sociale media.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '