Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Hilarisch herkenbaar!

ZIEN: Klaasje loopt weg van een wesp op het podium

In mei wist Klaasje haar fans al aan het lachen te brengen door te struikelen op het podium en ook afgelopen weekend heeft het blonde K3’tje voor het nodige entertainment gezorgd. Plots vloog er namelijk een wesp naast haar en kon ze de kalmte niet meer bewaren. Wij begrijpen je volledig, Klaasje!


De zomer is een van de leukste periodes van het jaar, maar voor wie schrik heeft van wespen kan het soms de hel op aarde zijn. Tijdens een restaurantbezoekje of een terrasje krijg je er gegarandeerd mee te maken en ook op een podium  laten ze je niet met rust. Iets wat K3’tje Klaasje zelf mocht ondervinden.

Afgelopen weekend stonden de dames van K3 op het podium, maar hun optreden ging niet helemaal zoals gepland. Tijdens hun nummer ‘Luka Luna’ ging het heel eventjes mis. Plots vloog er een wesp naast Klaasje en net toen het aan haar was om te zingen, liep ze plots weg. ‘Ah, een wesp!’, klonk het door haar microfoon. Een grappig momentje, maar enkele seconden later was ze weer mee aan het dansen met haar collega’s. Niks van aantrekken, Klaasje! We’ve all been there.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '