Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: josjecoos

ZIEN: Josje kiest een wel heel opvallende jurk voor de finale van ‘The Voice Kids’

Dat Josje niet vies is van opvallende kledingkeuzes wisten we al langer. Denk maar terug aan het programma ‘K3 zoekt K3- waar de blondine koos voor een berenjurk van Moschino. Ook vanavond voor de finale van ‘The Voice Kids’ kiest de zangers voor een wel heel speciale outfit...

Vanavond wordt op VTM de finale van ‘The Voice Kids’ uitgezonden en daarom hebben de coaches alles uit de kast gehaald. Iets wat Josje duidelijk erg letterlijk genomen heeft, want de blondine verschijnt straks op televisie in een échte prinsessenjurk.
 

Haar styliste Jody Van Geert vertelt dat haar outfitkeuze een ingeving van het laatste moment is. ‘Als ik samenwerk met Josje, leggen we haar outfits niet te lang op voorhand vast. Anders wordt ze die al snel weer beu. Het is altijd een verrassing en dat maakt het opmaken voor de show ook een pak leuker. Zelfs de medewerkers zijn altijd benieuwd hoe ze zal verschijnen’, volgens Jody.
 

The Voice Kids

Foto: VTM

Josje heeft gekozen voor een gouden jurk met blote schouders van het merk Pinko en dit combineert de blondine met een knalroze jurk uit tule. Deze laatste is bovendien nog eens versierd met glitters en pailletten. Een ding is zeker: Josje en haar team gaan schitteren vanavond!
 

Bron: Het Nieuwsblad
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '