Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© NBC Universal

Will, Grace, Jack en Karen verzekeren ons ervan dat 'nothing has changed' (buiten een paar extra rimpels misschien)

ZIEN: er is een eerste trailer voor de terugkeer van ‘Will & Grace’

Elf jaar lang hebben we Karens snijdende stem, Jacks übergay maniertjes en de vertederende vriendschap tussen Will en Grace moeten missen, maar het komische viertal is eindelijk terug. In een eerste officiële trailer wordt bekendgemaakt dat de nieuwe afleveringen in de herfst op de Amerikaanse televisie zullen zijn.

Mini musical

 

De trailer begint met acteurs Debra Messing (Grace) en Eric McCormack (Will) die bij de zender NBC net te horen kregen dat er een revival van de populaire serie 'Will & Grace' gepland wordt. Debra lijkt te twijfelen of ze wel terug in de kleren van de dromerige en beetje verwende binnenhuisarchitecte Grace wil kruipen.

 

De acteurs komen dan in het decor van de serie terecht, waar ze Karen en Jack (wel als hun personages) aantreffen. Wat volgt is een musicalstukje waarin het viertal ons ervan verzekert dat er na elf jaar niets veranderd is, alsof ze nooit afscheid hebben genomen. Buiten een paar extra rimpeltjes en hier en daar een kilootje meer of minder, zien wij voorlopig inderdaad geen grote verschillen met de 'Will & Grace' van weleer. Net zoals we 't graag hebben!

 

 

De tien nieuwe afleveringen zullen in de hersft van 2017 op NBC te zien zijn. Het is nog niet duidelijk of en wanneer we Will, Grace, Karen en Jack terug op de Vlaamse televisie zullen zien.

 

Lees ook:

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '