Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Daarom zou ‘Friends’ in 2017 nooit werken (aldus Jennifer Aniston)

Een van de meest legendarische tv-series? Dat is zonder twijfel ‘Friends’. We hebben de afleveringen ondertussen al zo vaak herbekeken en zijn ze nog steeds niet beu. Alleen zou de reeks volgens Jennifer Aniston in 2017 nooit zo succesvol geweest zijn, en wel hierom!

Jennifer Aniston is te horen in de podcast van Ariana Huffington en hier vertelt ze onder andere over ‘Friends’. De populariteit van de tv-serie is enorm, maar mocht het programma vandaag opgenomen worden, had het volgens de actrice lang niet zo succesvol geweest.
 

‘Mensen zijn tegenwoordig in koffiebars meer met hun gsm bezig dan met elkaar. Er zouden geen echte afleveringen of gesprekken zijn’ aldus Jennifer. Fans die stiekem nog hoop hadden voor een remake kunnen deze helaas beginnen opbergen...
 

Geen fan van sociale media

Ook in haar privéleven is Jennifer Aniston niet bezig met Instagram of Twitter. ‘Voor mij is het een vorm van zelfbehoud om niet op sociale media te zitten. Er is genoeg over mij geschreven en genoeg dat niet waar is’, aldus de actrice.
 

Zelf zou ze gerust zonder smartphone door het leven kunnen gaan en heeft ze stiekem een beetje heimee naar vroeger. ‘Onze hoofden zaten niet vast aan onze smartphones, we keken niet naar Facebook of Instagram. We zaten samen in een kamer of een koffiebar en hadden conversaties. Dat zijn we kwijt’.
 

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '