https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS Belgium

ZIEN: deze 4 koppels proberen binnenkort de verleiding te weerstaan in ‘Temptation Island’

Robine van Tilburg
Vanaf woensdag 1 februari zendt VIJF onze ultieme pleasure weer uit. Ja hoor, 'Temptation Island' is weer helemaal terug van weggeweest. En dat met deze vier bijzonder prachtige koppels!

Arme Niels past amper in zijn tuinstoel, snuggere Jolien geeft al meteen toe dat ze haar Herbert wel zou kunnen vergeven, moest hij met een ander kussen en Merijn en Lisa lijken er nog steeds rotsvast van overtuigd dat ze op het eiland écht gaan kunnen bewijzen hoe sterk hun relatie is… Dat en veel meer kunnen we alvast bewonderen in de voorstellingsvideo van de gloednieuwe 'Temptation Island'-kandidaten. Good luck, guys!

 

 

Lisa (21) en Merijn (24)

Lisa (21) en Merijn (24)© SBS Belgium

Jolien (23) en Herbert (22)

Jolien (23) en Herbert (22)© SBS Belgium

Jefferson (21) en Lize (23)

Jefferson (21) en Lize (23)© SBS Belgium

Rosanna (24) en Niels (26)

Rosanna (24) en Niels (26)© SBS Belgium[td_smart_list_end]

 

Merijn en Lisa doen voornamelijk mee aan 'Temptation Island' om na te gaan of Merijn nu wél te vertrouwen is… Een tijdje geleden kwam Lisa namelijk te weten dat hij contact had met andere vrouwen.

 

Ook Herbert kon het in het verleden niet enkel bij zijn Jolien houden. De twee vormen al zes jaar lang een koppel, maar vier jaar geleden leek Herbert even zin te hebben in een scheve schaats. Bijgevolg verbood Jolien hem om nog uit te gaan. Dat uitgangsverbod wordt nu speciaal voor 'Temptation Island' voor elf dagen on hold gezet.

 

Jefferson wil er dan weer alles aan doen om Lizes vertrouwen terug te winnen. Hij bedroog haar al eens vlak voor haar neus, waardoor Lize niet echt gelooft dat ze als koppel uit de 'ultieme relatietest' zullen komen.

 

Rosanna en Niels zijn de enige twee deelnemers die elkaar in het verleden nog niet bedrogen. Heeft dit koppel dan ook effectief de grootste kans om heel uit de test te komen? We shall see…

 

 

 

Bewonder 'Temptation Island' vanaf woensdag 1 februari op VIJF!

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content