Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Opgepast: niet voor schijtluisjes

ZIEN: de eerste beelden van ‘Tabula Rasa’, de nieuwe Eén-serie die je best niet alleen kijkt

Eén deelde net de allereerste beelden van 'Tabula Rasa', een nieuwe pshychologische thriller-reeks met Veerle Baetens in de hoofdrol. Eén ding maakt de trailer heel duidelijk: als je van huiveren houdt, is dit helemaal je ding.

Een serie waar onder andere de scenarioschrijfster van 'Clan' en de regisseur van 'Beau Séjour' aan meewerkten: het wordt amper veelbelovender dan dat. Voeg daar een topcast met naast Veerle Baetens, ook Peter Van den Begin, Gene Bervoets, Jeroen Perceval en Hilde Van Mieghem aan toe en wij weten nu al dat we in het najaar aan ons scherm gekluisterd zitten. 

 

'Tabula Rasa' gaat over een vrouw (Veerle Baetens) die na een auto-ongeluk lijdt aan geheugenverlies, en de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. De eerste beelden doen af en toe wat denken aan horrorfilms à la 'The Ring' of 'The Exorcist', niet voor schijtluisjes dus. Of net een goed excuus om extra dicht bij elkaar in de zetel te kruipen. Maar dat zal dus pas (ten vroegste) voor het najaar zijn.

 

 

Meer televisietips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '